Povezane vesti
Od marijane ni traga ni glasa peti dan: Ronioci i bespilotna letelica kod Mosta mladosti češljaju za nestalom pobednicom vb…
Kurir 01.05.2022
Marijana Čvrljak Seifert (38), pobednica regionalnog Velikog brata 2011. godine, nestala je 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio njen suprug Karlo HGSS je na svojoj Fejsbuk stranici objavio kako su u nedelju od ranog jutra… »
Peti dan potrage za pobednicom „Velikog brata“: Ronioci pretražuju Savu
Nova 01.05.2022
Marijana Seifert, koja je odnela pobedu u "Velikom bratu" 2011. godine, nestala je pre pet dana. Marijana je nestala u sredu 27. aprila rano ujutru. Osim njenog telefona i dokumenata koji su nađeni u blizini mosta Mladost više ništa nije pronađeno od… »
Pet dana potrage za marijanom: Ronioci pretražuju teren, helikopteri nadlgedaju iz vazduha, sutra velika akcija
Blic 01.05.2022
Pobednica "Velikog brata" 2011. godine Marijana Čvrljak Seifert nestala je pre četiri dana, a potraga za njom i dalje traje. Marijana je, podsetimo, nestala u sredu 27. aprila rano ujutru. Osim njenog telefona i dokumenata koji su nađeni u blizini mosta… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 10 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 46 minutajoš 53 povezane

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih