Povezane vesti
"Dobar dan, ja sam Filip Korać, za mnom je raspisana poternica": U zatvor u Hrvatskoj ušetao najavljen
Telegraf 01.05.2022
Korać se, da podsetimo, tereti za falsifikovanje dokumenata. Filip Korać, koji je krajem aprila uhapšen u Hrvatskoj, u zatvor Remetinac došao je najavljen od strane svog advokata, piše hrvatski Jutarnji list. Kako navode, Korać je u zatvor Remetinac… »
Dobar dan, ja sam Filip Korać i došao sam da se javim: Evo kako je prvi čovek Luke Bojovića stigao u Remetinac
Kurir 01.05.2022
Filip Korać, koji je krajem aprila uhapšen u Hrvatskoj, u zatvor Remetinac došao je najavljen od strane svog advokata, piše hrvatski Jutarnji list. Kako navode, Korać je u zatvor Remetinac došao u utorak 26. aprila. - Dobar dan, ja sam Filip Korać, za… »
Vesti dana »

U Srbiji registrovano 620 požara, povređeno šestoro ljudi; u Kragujevcu proglašena vanredna situacija
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 36 povezanih

Bivši studenti FDU-a se obratili pripadnicima MUP-a, direktoru policije i predsedniku zbog "brutalnog postupanja policije"
Insajder pre 32 minutajoš 43 povezane

Jako nevreme sa gradom i olujnim vetrom zahvatilo Srbiju, aerodrom u Beogradu zatvoren
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 51 povezana

Srbija gori: Kritično u Topličkom okrugu, vanredna situacija i u Kragujevcu (VIDEO)
Vreme pre 22 minutajoš 74 povezane