Povezane vesti
Peres: Napustio bih Formulu 1 da me ekipa smatra brojem dva
N1 Info 01.05.2022
Meksikanac Serhio Peres priznao je da bi napustio Formulu 1 ako bi bio imenovan za vozača broj dva u Red Bulu jer smatra da bi to bilo nepoštovanje svega onoga što je uradio u karijeri. “Napustio bih Formulu 1 da me ekipa smatra brojem dva. To bi bilo… »
Peres: Da pustim Ferstapena? Imali bismo problem
Sport klub 01.05.2022
Meksikanac Serhio Peres priznao je da bi napustio Formulu 1 ako bi bio imenovan za vozača broj dva u Red Bulu jer smatra da bi to bilo nepoštovanje svega onoga što je uradio u karijeri. “Napustio bih Formulu 1 da me ekipa smatra brojem dva. To bi bilo… »
Vesti dana »
Policajac iz Vranja uhapšen zbog gaženja pešaka: Pobegao sa mesta nesreće, žrtva podlegla povredama
Insajder pre 1 satjoš 28 povezanih
Turski tok puni Evropu gasom više nego ikad Gasprom povećao izvoz, Rusi zarađuju više nego ikad
Dnevnik pre 20 minutajoš 28 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije do 2. jula produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih redivata
Forbes pre 3 satajoš 23 povezane