Повезане вести
Милановић: Ко буде од посланика гласао за пријем Шведске и Финске у НАТО ја ћу га назвати издајником
Данас 01.05.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић изјавио је данас у Вараждину да ће сматрати издајником сваког посланика у Хрватском сабору који буде гласао за пријем Финске и Шведске у НАТО пре промене изборног закона у БиХ. Милановић је… »
Милановић оштро о Пуповцу: Он није Србин, него ситни лопов и профитер
Нова 01.05.2022
Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас оптужио Милорад Пуповца, председника Самосталне демократске српске странке (СДСС), која подржава владу премијера Андреја Пленковића, да је, како је навео, "ситни лопов и… »
"Пуповац Није Србин, он је профитер": Милановић жестоко увредио председника СДСС: Он краде, а Борис Милошевић надрља
Блиц 01.05.2022
Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас оптужио Милорад Пуповца, председника Самосталне демократске српске странке (СДСС), која подржава владу премијера Андреја Пленковића, да је, како је навео, "ситни лопов и… »
"Ко не блокира Финску и шведску у НАТО, тај је издајица": Милановић: Прво да се изборимо за оно што је у интересу Хрватске
Блиц 01.05.2022
Хрватски председник Зоран Милановић поручио је данас да ће сваког прогласити издајником ко не буде у парламенту блокирао улазак Финске и Шведске у НАТО, док Хрвати у БиХ не добију писану гаранцију да ће изборни закон у БиХ бити… »
Милановић: Ко не буде гласао против проширења НАТО, за мене је издајник
Нова 01.05.2022
Хрватски председник Зоран Милановић изјавио је да ће сматрати издајником свакога ко буде гласао за проширење НАТО савеза. „Борићу се свом снагом и нећу дати тим људима простор да уништавају државу. Ја се исто мењам, мењам… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 52 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане