Povezane vesti

Milanović: Ko bude od poslanika glasao za prijem Švedske i Finske u NATO ja ću ga nazvati izdajnikom

Milanović: Ko bude od poslanika glasao za prijem Švedske i Finske u NATO ja ću ga nazvati izdajnikom

Danas 01.05.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas u Varaždinu da će smatrati izdajnikom svakog poslanika u Hrvatskom saboru koji bude glasao za prijem Finske i Švedske u NATO pre promene izbornog zakona u BiH. Milanović je, kako javlja agencija… »
Milanović oštro o Pupovcu: On nije Srbin, nego sitni lopov i profiter

Milanović oštro o Pupovcu: On nije Srbin, nego sitni lopov i profiter

Nova 01.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovo je danas optužio Milorad Pupovca, predsednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), koja podržava vladu premijera Andreja Plenkovića, da je, kako je naveo, "sitni lopov i profiter". „On nije Srbin… »
"Pupovac Nije Srbin, on je profiter": Milanović žestoko uvredio predsednika SDSS: On krade, a Boris Milošević nadrlja

"Pupovac Nije Srbin, on je profiter": Milanović žestoko uvredio predsednika SDSS: On krade, a Boris Milošević nadrlja

Blic 01.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović ponovo je danas optužio Milorad Pupovca, predsednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), koja podržava vladu premijera Andreja Plenkovića, da je, kako je naveo, "sitni lopov i profiter". - On nije Srbin… »
"Ko ne blokira Finsku i švedsku u NATO, taj je izdajica": Milanović: Prvo da se izborimo za ono što je u interesu Hrvatske

"Ko ne blokira Finsku i švedsku u NATO, taj je izdajica": Milanović: Prvo da se izborimo za ono što je u interesu Hrvatske

Blic 01.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović poručio je danas da će svakog proglasiti izdajnikom ko ne bude u parlamentu blokirao ulazak Finske i Švedske u NATO, dok Hrvati u BiH ne dobiju pisanu garanciju da će izborni zakon u BiH biti izmenjen. - Meni je… »
Milanović: Ko ne bude glasao protiv proširenja NATO, za mene je izdajnik

Milanović: Ko ne bude glasao protiv proširenja NATO, za mene je izdajnik

Nova 01.05.2022
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da će smatrati izdajnikom svakoga ko bude glasao za proširenje NATO saveza. „Boriću se svom snagom i neću dati tim ljudima prostor da uništavaju državu. Ja se isto menjam, menjam način, ne uverenja… »

Vesti dana »