Povezane vesti
Poljska javila da su počele vojne vežbe sa hiljadama NATO vojnika
Nova 01.05.2022
Poljske oružane snage saopštile su da su danas počele vojne vežbe koje uključuju hiljade vojnika NATO. Radi se o redovnim vežbama namenjenim poboljšanju bezbednosti istočnog krila Alijanse, ali ove godine se održavaju u vreme kada u susedstvu besni ruski… »
Počele NATO vojne vežbe u istočnom krilu Alijanse
Slobodna Evropa 01.05.2022
Poljske oružane snage saopštile su da su 1. maja počele vojne vežbe koje uključuju hiljade vojnika NATO. Radi se o redovnim vežbama namenjenim poboljšanju bezbednosti istočnog krila Alijanse, ali ove godine se održavaju u vreme kada u susedstvu besni… »
N1 Info 01.05.2022
Poljske oružane snage saopštile su da su počele vojne vežbe koje uključuju hiljade vojnika NATO. Radi se o redovnim vežbama namenjenim poboljšanju bezbednosti istočnog krila Alijanse, ali ove godine se održavaju u vreme kada u susedstvu besni ruski rat… »
Novi magazin 01.05.2022
Poljske oružane snage saopštile su da su danas počele vojne vežbe koje uključuju hiljade vojnika NATO. Radi se o redovnim vežbama namenjenim poboljšanju bezbednosti istočnog krila Alijanse, ali ove godine se održavaju u vreme kada u susedstvu besni ruski… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 28 minutajoš 61 povezana

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 28 minutajoš 20 povezanih

Turska ponizila Grčku za finale Evrobasketa – Neočekivani heroj blistao i pisao istoriju, Janisa će ovo još dugo boleti
Nova pre 3 minutajoš 34 povezane

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 10 satijoš 13 povezanih