Повезане вести

Пиксијев емотиван опроштај од Осима: Погодила ме је вест…

Пиксијев емотиван опроштај од Осима: Погодила ме је вест…

Нова 01.05.2022
Селектор није скривао тугу. Драган Стојковић, селектор фудбалске репрезентације Србије, није крио да му је смрт Ивице Осима тешко пала. У изјави која је објављена на званичном Твитер налогу фудбалског савеза Србије, Пикси је… »
Осимова смрт потресла деја и пиксија: ‘Шта? Немам коментар…Нећу плакати!’ (видео)

Осимова смрт потресла деја и пиксија: ‘Шта? Немам коментар…Нећу плакати!’ (видео)

Хот спорт 01.05.2022
Тежак дан за фудбалски свет! Чувени фудбалер и селектор Југославије, Ивица Осим, преминуо је јутрос у Цириху. Некадашњи тренер Партизана умро је у 81. години. Последње године живота провео је у Швајцарској. Редакција… »
Тужна вест из граца: Преминуо Ивица Осим!

Тужна вест из граца: Преминуо Ивица Осим!

Хот спорт 01.05.2022
Одлазак легендарног стручњака! Чувени фудбалер и селектор Југославије, Ивица Осим, преминуо је јутрос у Грацу. Некадашњи тренер Партизана умро је у 81. години. Последње године живота провео је у Аустрији. Ивица је рођен у… »
Стојковић: Мондијал са Осимом остаће ми у посебном сећању

Стојковић: Мондијал са Осимом остаће ми у посебном сећању

Н1 Инфо 01.05.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је да је Ивица Осим много утицао на његову каријеру и да ће име легендарног тренера остати упамћено као једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње… »
Стојковић: Ивица Осим једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње Југославије

Стојковић: Ивица Осим једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње Југославије

Нови магазин 01.05.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је данас да је Ивица Осим много утицао на његову каријеру и да ће име легендарног тренера остати упамћено као једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње… »
Стојковић: Мондијал са Осимом остаће ми у вечном памћењу

Стојковић: Мондијал са Осимом остаће ми у вечном памћењу

Спорт клуб 01.05.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је да је Ивица Осим много утицао на његову каријеру и да ће име легендарног тренера остати упамћено као једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње… »
Осима је заувек заболело кад су га пред децом прозвали „издајицом Југославије“

Осима је заувек заболело кад су га пред децом прозвали „издајицом Југославије“

Нова 01.05.2022
Подсећамо на неке од анегдота и прича које су обележиле живот иконе југословенског фудбала. Легендарни фудбалер и тренер Ивица Осим преминуо је око 10.00 у Грацу, где је последњих година и живео. Чувени „Швабо“ би шестог маја… »
Да, био сам осимов љубимац, али то никад не би признао! Како је Пикси постао "десетка": Реци му да ми да и не брине!

Да, био сам осимов љубимац, али то никад не би признао! Како је Пикси постао "десетка": Реци му да ми да и не брине!

Мондо 01.05.2022
Драган Стојковић Пикси и Ивица Осим имали су посебан однос. Драган Стојковић Пикси и Ивица Осим имали су посебан однос. Легендарни фудбалски стручњак Ивица Осим преминуо је у Грацу у 81. години. Оставио је велики траг у… »
Партизан се опростио од легендарног Осима

Партизан се опростио од легендарног Осима

Нова 01.05.2022
ФК Партизан огласио се убрзо након што је у 81. години преминуо Ивица Осим, легендарни фудбалер и тренер. „У раним преподневним часовима, изненада нас је напустио легендарни југословенски играч и тренер, и некадашњи тренер… »
Савићевић ово осиму никада није опростио! Аркан због Деја претио Ивици, а Геније га не памти по лепом: Било је проблема!

Савићевић ово осиму никада није опростио! Аркан због Деја претио Ивици, а Геније га не памти по лепом: Било је проблема!

Мондо 01.05.2022
Ивица Осим је преминуо у 81. години, а један од играча са којим је имао много несугласица био је легендарни Дејан Савићевић. Ивица Осим је преминуо у 81. години, а један од играча са којим је имао много несугласица био је… »
"Изненада нас је напустио..." ФК Партизан тугује због смрти бившег тренера, Ивице Осима

"Изненада нас је напустио..." ФК Партизан тугује због смрти бившег тренера, Ивице Осима

Вечерње новости 01.05.2022
ФУДБАЛСКИ клуб Партизан опростио се од легендарног Ивице Осима, који је преминуо у 81. години. Фото: ФК Партизан На Твитеру су црно-бели поручили: (Ивица Осим, 1941-2022) 🙏 У раним преподневним часовима, изненада нас је напустио… »

Вести дана »