Повезане вести
Пиксијев емотиван опроштај од Осима: Погодила ме је вест…
Нова 01.05.2022
Селектор није скривао тугу. Драган Стојковић, селектор фудбалске репрезентације Србије, није крио да му је смрт Ивице Осима тешко пала. У изјави која је објављена на званичном Твитер налогу фудбалског савеза Србије, Пикси је… »
Осимова смрт потресла деја и пиксија: ‘Шта? Немам коментар…Нећу плакати!’ (видео)
Хот спорт 01.05.2022
Тежак дан за фудбалски свет! Чувени фудбалер и селектор Југославије, Ивица Осим, преминуо је јутрос у Цириху. Некадашњи тренер Партизана умро је у 81. години. Последње године живота провео је у Швајцарској. Редакција… »
Тужна вест из граца: Преминуо Ивица Осим!
Хот спорт 01.05.2022
Одлазак легендарног стручњака! Чувени фудбалер и селектор Југославије, Ивица Осим, преминуо је јутрос у Грацу. Некадашњи тренер Партизана умро је у 81. години. Последње године живота провео је у Аустрији. Ивица је рођен у… »
Стојковић: Мондијал са Осимом остаће ми у посебном сећању
Н1 Инфо 01.05.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је да је Ивица Осим много утицао на његову каријеру и да ће име легендарног тренера остати упамћено као једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње… »
Стојковић: Ивица Осим једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње Југославије
Нови магазин 01.05.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је данас да је Ивица Осим много утицао на његову каријеру и да ће име легендарног тренера остати упамћено као једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње… »
Стојковић: Мондијал са Осимом остаће ми у вечном памћењу
Спорт клуб 01.05.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је да је Ивица Осим много утицао на његову каријеру и да ће име легендарног тренера остати упамћено као једно од најзначајнијих фудбалских имена некадашње… »
Осима је заувек заболело кад су га пред децом прозвали „издајицом Југославије“
Нова 01.05.2022
Подсећамо на неке од анегдота и прича које су обележиле живот иконе југословенског фудбала. Легендарни фудбалер и тренер Ивица Осим преминуо је око 10.00 у Грацу, где је последњих година и живео. Чувени „Швабо“ би шестог маја… »
Да, био сам осимов љубимац, али то никад не би признао! Како је Пикси постао "десетка": Реци му да ми да и не брине!
Мондо 01.05.2022
Драган Стојковић Пикси и Ивица Осим имали су посебан однос. Драган Стојковић Пикси и Ивица Осим имали су посебан однос. Легендарни фудбалски стручњак Ивица Осим преминуо је у Грацу у 81. години. Оставио је велики траг у… »
Партизан се опростио од легендарног Осима
Нова 01.05.2022
ФК Партизан огласио се убрзо након што је у 81. години преминуо Ивица Осим, легендарни фудбалер и тренер. „У раним преподневним часовима, изненада нас је напустио легендарни југословенски играч и тренер, и некадашњи тренер… »
Савићевић ово осиму никада није опростио! Аркан због Деја претио Ивици, а Геније га не памти по лепом: Било је проблема!
Мондо 01.05.2022
Ивица Осим је преминуо у 81. години, а један од играча са којим је имао много несугласица био је легендарни Дејан Савићевић. Ивица Осим је преминуо у 81. години, а један од играча са којим је имао много несугласица био је… »
"Изненада нас је напустио..." ФК Партизан тугује због смрти бившег тренера, Ивице Осима
Вечерње новости 01.05.2022
ФУДБАЛСКИ клуб Партизан опростио се од легендарног Ивице Осима, који је преминуо у 81. години. Фото: ФК Партизан На Твитеру су црно-бели поручили: (Ивица Осим, 1941-2022) 🙏 У раним преподневним часовима, изненада нас је напустио… »
Вести дана »
Првог дана примене закона поднето више од 19.000 захтева за легализацију
Време пре 44 минутајош 22 повезане
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 1 сатјош 17 повезаних
Српска православна црква и њени верници славе данас Светог Алимпија
Глас Зајечара пре 1 сатјош 12 повезаних