Повезане вести
Нисам изненађена што се то десило! Барбара Бобак оштро о Дарку Лазићу и привођењу - открила да ли су се чули!
Мондо 01.05.2022
Барбара Бобак након раскида и скандалозног понашања Дарка Лазића, још једном говорила за медије. Барбара Бобак након раскида и скандалозног понашања Дарка Лазића, још једном говорила за медије. Јавност и даље бруји о… »
Кија Коцкар возила у алкохолисаном стању: Певачица признала све о прекршајима
Нова 01.05.2022
Певачица се осврнула на скандал у којем је главна "звезда" био Дарко Лазић. Певач је пре неколико дана ухапшен због пребрзе вожње, а касније је утврђено и да је био у алкохолисаном стању. Иако је негирао да је својевољно… »
Возила сам у алкохолисаном стању! Кија Коцкар коментарисала Дарка Лазића, па шокирала - "Наплаћала сам се казни!"
Мондо 01.05.2022
Кија Коцкар признала да је "научила лекцију" након неколико грешака у саобраћају. Кија Коцкар признала да је "научила лекцију" након неколико грешака у саобраћају. Након скандала о којима је данима брујала домаћа јавност, када је… »
Кија Коцкар возила у алкохолисаном стању! Певачица признала све о саобраћајним прекршајима, а ево колико пара је пукла на…
Курир 01.05.2022
Певачица Кија Коцкар развезала је језик и осврнула се на скандал Дарка Лазића о ком бруји регион. - У сваком случају, на тужилаштву је све. Сви ми одговарамо за своје поступке, ево ја сам се наплаћала казни и казни. Ништа… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 8 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 28 минутајош 25 повезаних
Вучић: Три сценарија за НИС, крајњи рок 15. јануар, не смемо угозити финансијски систем
Еуроневс пре 53 минутајош 18 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 9 минутајош 44 повезане
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 18 повезаних