Повезане вести

Нисам изненађена што се то десило! Барбара Бобак оштро о Дарку Лазићу и привођењу - открила да ли су се чули!

Нисам изненађена што се то десило! Барбара Бобак оштро о Дарку Лазићу и привођењу - открила да ли су се чули!

Мондо 01.05.2022
Барбара Бобак након раскида и скандалозног понашања Дарка Лазића, још једном говорила за медије. Барбара Бобак након раскида и скандалозног понашања Дарка Лазића, још једном говорила за медије. Јавност и даље бруји о… »
Кија Коцкар возила у алкохолисаном стању: Певачица признала све о прекршајима

Кија Коцкар возила у алкохолисаном стању: Певачица признала све о прекршајима

Нова 01.05.2022
Певачица се осврнула на скандал у којем је главна "звезда" био Дарко Лазић. Певач је пре неколико дана ухапшен због пребрзе вожње, а касније је утврђено и да је био у алкохолисаном стању. Иако је негирао да је својевољно… »
Возила сам у алкохолисаном стању! Кија Коцкар коментарисала Дарка Лазића, па шокирала - "Наплаћала сам се казни!"

Возила сам у алкохолисаном стању! Кија Коцкар коментарисала Дарка Лазића, па шокирала - "Наплаћала сам се казни!"

Мондо 01.05.2022
Кија Коцкар признала да је "научила лекцију" након неколико грешака у саобраћају. Кија Коцкар признала да је "научила лекцију" након неколико грешака у саобраћају. Након скандала о којима је данима брујала домаћа јавност, када је… »
Кија Коцкар возила у алкохолисаном стању! Певачица признала све о саобраћајним прекршајима, а ево колико пара је пукла на…

Кија Коцкар возила у алкохолисаном стању! Певачица признала све о саобраћајним прекршајима, а ево колико пара је пукла на…

Курир 01.05.2022
Певачица Кија Коцкар развезала је језик и осврнула се на скандал Дарка Лазића о ком бруји регион. - У сваком случају, на тужилаштву је све. Сви ми одговарамо за своје поступке, ево ја сам се наплаћала казни и казни. Ништа… »

Вести дана »