Povezane vesti
Nisam iznenađena što se to desilo! Barbara Bobak oštro o Darku Laziću i privođenju - otkrila da li su se čuli!
Mondo 01.05.2022
Barbara Bobak nakon raskida i skandaloznog ponašanja Darka Lazića, još jednom govorila za medije. Barbara Bobak nakon raskida i skandaloznog ponašanja Darka Lazića, još jednom govorila za medije. Javnost i dalje bruji o skandaloznom ponašanju pevača… »
Kija Kockar vozila u alkoholisanom stanju: Pevačica priznala sve o prekršajima
Nova 01.05.2022
Pevačica se osvrnula na skandal u kojem je glavna "zvezda" bio Darko Lazić. Pevač je pre nekoliko dana uhapšen zbog prebrze vožnje, a kasnije je utvrđeno i da je bio u alkoholisanom stanju. Iako je negirao da je svojevoljno konzumirao kokain iste večeri… »
Vozila sam u alkoholisanom stanju! Kija Kockar komentarisala Darka Lazića, pa šokirala - "Naplaćala sam se kazni!"
Mondo 01.05.2022
Kija Kockar priznala da je "naučila lekciju" nakon nekoliko grešaka u saobraćaju. Kija Kockar priznala da je "naučila lekciju" nakon nekoliko grešaka u saobraćaju. Nakon skandala o kojima je danima brujala domaća javnost, kada je Darko Lazić priveden… »
Kija Kockar vozila u alkoholisanom stanju! Pevačica priznala sve o saobraćajnim prekršajima, a evo koliko para je pukla na…
Kurir 01.05.2022
Pevačica Kija Kockar razvezala je jezik i osvrnula se na skandal Darka Lazića o kom bruji region. - U svakom slučaju, na tužilaštvu je sve. Svi mi odgovaramo za svoje postupke, evo ja sam se naplaćala kazni i kazni. Ništa strašno, ali sam se naučila… »
Vesti dana »
Cela Srbija u minusu, a ovde je izmereno čak -17 stepeni! Oglasio se RHMZ: Upaljen narandžasti meteoalarm zbog 3 opasne pojave
Blic pre 31 minutajoš 41 povezana
"Protesti stavljeni pod kontrolu, spremni smo za rat!" Raste broj mrtvih, Iran odgovorio na Trampovu pretnju da pre pregovora možda prvo ide intervencija (foto)
Kurir pre 31 minutajoš 27 povezanih
Objavljena visina penzije za besplatne banje: Poznato kada izlazi rang lista, prijava od danas
Blic pre 31 minutajoš 19 povezanih
Popularni glumac pobedio Leonarda di Kaprija: Ovo su dobitnici Zlatnog globusa 2026.
Nova pre 6 minutajoš 21 povezana
Lakićević: Deca u saobraćaju ginu kao putnici u vozilu, roditelji im često ne vezuju pojas
Beta pre 11 minutajoš 12 povezanih