Povezane vesti
Đoković šokiran zbog presude Bekeru: Slomljeno mi je srce
Vesti online 01.05.2022
“Ta vest mi je slomila srce. Mislima sam uz njega. On je moj dugogodišnji prijatelj, bio mi je trener tri-četiri godine. Boris je neko koga smatram bliskim i neko ko je dao veliki doprinos mojim uspesima”, rekao je Novak Đoković za engleske… »
Novak: Srce mi se slama zbog Bekera
Sport klub 01.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u narednoj nedelji takmičiće se na masters turniru u Madridu, a na konferenciji za medije koja je prethodila nadmetanju u prestonici Španije govorio je i o teškoj životnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi… »
Đoković progovorio o Bekeru: "Srce mi je slomljeno, molim se za njega"
Večernje novosti 01.05.2022
NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković očekuje početak mastersa u Madridu, a španske novinare zanimalo je šta naš as ima da kaže o sudbini njegovog bivšeg trenera Borisa Bekera, koji je počeo da služi zatvorsku kaznu u Londonu. FOTO: AP Beker je… »
Novak se prvi put oglasio o Bekeru nakon zatvorske kazne: Slomljen sam i tužan, a nadam se samo jednoj stvari!
Mondo 01.05.2022
Novak Đoković je progovorio o zatvorskoj kazni svog bivšeg trenera Borisa Bekera. Novak Đoković je progovorio o zatvorskoj kazni svog bivšeg trenera Borisa Bekera. Čuveni nemački teniser Boris Beker osuđen je na zatvorsku kaznu zbog "muljanja"… »
Đoković slomljen zbog Bekera, zna kakav ga pakao čeka u zatvoru
Nova 01.05.2022
Najboljem teniseru planete teško je palo ono što se ovih dana dešavalo sa njegovim nekadašnjim trenerom i prijateljem. Novak Đoković odgovorio je na pitanje o nemačkoj teniskoj legendi Borisu Bekeru i činjenici da mora iza rešetaka. Beker je pred… »
Beker dobio ćerku u aferi koja mu uništila brak, sad ga ona brani: Nepravda
Nova 01.05.2022
Legendarni teniser se već nalazi iza rešetaka, a njegova ćerka je privukla veliku pažnju javnosti. Boris Beker je osuđen na dve i po godine zatvora zbog toga što je skrivao nekretnine i novac nakon što je proglasio bankrot. Sada kada su se mnogi… »
Vesti dana »
Tri osobe uhapšene zbog napada na rezidenciju Netanjahua: Rakete pale u dvorište izraelskog premijera
Blic pre 50 minutajoš 13 povezanih
Masovan ruski udar po ukrajinskim gradovima, Poljska digla avione
Vesti online pre 1 satjoš 12 povezanih
Troje uhapšeno zbog ispaljivanja svetlećih raketa na kuću Netanjahua
N1 Info pre 1 satjoš 11 povezanih