Повезане вести

Ђоковић шокиран због пресуде Бекеру: Сломљено ми је срце

Ђоковић шокиран због пресуде Бекеру: Сломљено ми је срце

Вести онлине 01.05.2022
“Та вест ми је сломила срце. Мислима сам уз њега. Он је мој дугогодишњи пријатељ, био ми је тренер три-четири године. Борис је неко кога сматрам блиским и неко ко је дао велики допринос мојим успесима”, рекао је Новак Ђоковић… »
Новак: Срце ми се слама због Бекера

Новак: Срце ми се слама због Бекера

Спорт клуб 01.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у наредној недељи такмичиће се на мастерс турниру у Мадриду, а на конференцији за медије која је претходила надметању у престоници Шпаније говорио је и о тешкој животној ситуацији у којој се… »
Ђоковић проговорио о Бекеру: "Срце ми је сломљено, молим се за њега"

Ђоковић проговорио о Бекеру: "Срце ми је сломљено, молим се за њега"

Вечерње новости 01.05.2022
НАЈБОЉИ тенисер света Новак Ђоковић очекује почетак мастерса у Мадриду, а шпанске новинаре занимало је шта наш ас има да каже о судбини његовог бившег тренера Бориса Бекера, који је почео да служи затворску казну у Лондону… »
Ђоковић сломљен због Бекера, зна какав га пакао чека у затвору

Ђоковић сломљен због Бекера, зна какав га пакао чека у затвору

Нова 01.05.2022
Најбољем тенисеру планете тешко је пало оно што се ових дана дешавало са његовим некадашњим тренером и пријатељем. Новак Ђоковић одговорио је на питање о немачкој тениској легенди Борису Бекеру и чињеници да мора иза… »
Новак се први пут огласио о Бекеру након затворске казне: Сломљен сам и тужан, а надам се само једној ствари!

Новак се први пут огласио о Бекеру након затворске казне: Сломљен сам и тужан, а надам се само једној ствари!

Мондо 01.05.2022
Новак Ђоковић је проговорио о затворској казни свог бившег тренера Бориса Бекера. Новак Ђоковић је проговорио о затворској казни свог бившег тренера Бориса Бекера. Чувени немачки тенисер Борис Бекер осуђен је на затворску казну… »
Бекер добио ћерку у афери која му уништила брак, сад га она брани: Неправда

Бекер добио ћерку у афери која му уништила брак, сад га она брани: Неправда

Нова 01.05.2022
Легендарни тенисер се већ налази иза решетака, а његова ћерка је привукла велику пажњу јавности. Борис Бекер је осуђен на две и по године затвора због тога што је скривао некретнине и новац након што је прогласио банкрот. Сада… »

Вести дана »