Povezane vesti
Đoković šokiran zbog presude Bekeru: Slomljeno mi je srce
Vesti online 01.05.2022
“Ta vest mi je slomila srce. Mislima sam uz njega. On je moj dugogodišnji prijatelj, bio mi je trener tri-četiri godine. Boris je neko koga smatram bliskim i neko ko je dao veliki doprinos mojim uspesima”, rekao je Novak Đoković za engleske medije. Jedna… »
Novak: Srce mi se slama zbog Bekera
Sport klub 01.05.2022
Najbolji teniser sveta Novak Đoković u narednoj nedelji takmičiće se na masters turniru u Madridu, a na konferenciji za medije koja je prethodila nadmetanju u prestonici Španije govorio je i o teškoj životnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi njegov… »
Đoković progovorio o Bekeru: "Srce mi je slomljeno, molim se za njega"
Večernje novosti 01.05.2022
NAJBOLJI teniser sveta Novak Đoković očekuje početak mastersa u Madridu, a španske novinare zanimalo je šta naš as ima da kaže o sudbini njegovog bivšeg trenera Borisa Bekera, koji je počeo da služi zatvorsku kaznu u Londonu. FOTO: AP Beker je osuđen na… »
Đoković slomljen zbog Bekera, zna kakav ga pakao čeka u zatvoru
Nova 01.05.2022
Najboljem teniseru planete teško je palo ono što se ovih dana dešavalo sa njegovim nekadašnjim trenerom i prijateljem. Novak Đoković odgovorio je na pitanje o nemačkoj teniskoj legendi Borisu Bekeru i činjenici da mora iza rešetaka. Beker je pred vikend… »
Novak se prvi put oglasio o Bekeru nakon zatvorske kazne: Slomljen sam i tužan, a nadam se samo jednoj stvari!
Mondo 01.05.2022
Novak Đoković je progovorio o zatvorskoj kazni svog bivšeg trenera Borisa Bekera. Novak Đoković je progovorio o zatvorskoj kazni svog bivšeg trenera Borisa Bekera. Čuveni nemački teniser Boris Beker osuđen je na zatvorsku kaznu zbog "muljanja" oko… »
Beker dobio ćerku u aferi koja mu uništila brak, sad ga ona brani: Nepravda
Nova 01.05.2022
Legendarni teniser se već nalazi iza rešetaka, a njegova ćerka je privukla veliku pažnju javnosti. Boris Beker je osuđen na dve i po godine zatvora zbog toga što je skrivao nekretnine i novac nakon što je proglasio bankrot. Sada kada su se mnogi odrekli… »
Vesti dana »
Usvojena rezolucija UN o Černobilju, Amerika glasala protiv! Menja se ime nuklearke i uvode nove mere, Vašington stao uz Rusiju!
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane
Prevrnuo se čamac sa migrantima na Savi kod Slavonskog Broda, jedna osoba se udavila
RTS pre 58 minutajoš 20 povezanih
Uhapšen Leskovčanin koji je usmrtio pešaka na Matejevačkom putu u Nišu
Niške vesti pre 8 minutajoš 16 povezanih
U toku pregovori o prodaji NIS-a: Sada je i zvanično, oglasili se iz Kremlja, spomenuli i nacionalizaciju
Kurir pre 8 minutajoš 16 povezanih