Повезане вести

Сузана Манчић се сетила старих љубави: Волела сам туђе и туђе је волело мене

Сузана Манчић се сетила старих љубави: Волела сам туђе и туђе је волело мене

Нова 01.05.2022
Водитељка Празник рада проводи на свадбеном весељу. Сузанина ћерка Теодора, у улози куме, дошла је са својом мајком на свадбу школске другарице. Водитељки је друштво правио и супруг Симеон. "Симеон је дошао на ову свадбу, он… »
Тито је био нервозан када сам га видела! Сузана Манчић се присетила сусрета са њим, па оголила свој љубавни живот!

Тито је био нервозан када сам га видела! Сузана Манчић се присетила сусрета са њим, па оголила свој љубавни живот!

Мондо 01.05.2022
Сузана Манчић никад искреније о каријери, љубави и сусрету са Јосипом Брозом Титом. Сузана Манчић никад искреније о каријери, љубави и сусрету са Јосипом Брозом Титом. Сузану Манчић екипа емисије "Премијера викенд специјал"… »
Сузана Манчић се присетила сусрета са Титом! Ужива у љубави са Грком, он дошао у Београд, а данас имају посебан разлог за…

Сузана Манчић се присетила сусрета са Титом! Ужива у љубави са Грком, он дошао у Београд, а данас имају посебан разлог за…

Курир 01.05.2022
Водитељка Сузана Манчић се тренутно налази на једној свадби где њена ћерка Теодора кумује школској другарици. Сузана истиче да је пресрећна, а друштво јој прави и супруг Симеон. - Једном су Тита питали како издржава све ове… »

Вести дана »