Povezane vesti

Incident tokom proslave Prvog maja na Fruškoj gori: Roštiljali tik uz spomenik, pa ga oštetili

Incident tokom proslave Prvog maja na Fruškoj gori: Roštiljali tik uz spomenik, pa ga oštetili

Telegraf 01.05.2022
Procenjuje se da je od petka do danas Frušku goru posetilo više od 300.000 ljudi. U Nacionalnom parku Fruška gora danas je, tokom proslave Prvog maja, došlo do incidenta koji je uključivao devastaciju i neprimereno ponašanje. Incident se dogodio na… »
FOTO: Izletnici upalili vatru za ražanj uz sam spomenik na Iriškom vencu

FOTO: Izletnici upalili vatru za ražanj uz sam spomenik na Iriškom vencu

Radio 021 01.05.2022
Grupa izletnika je danas upalila vatru za ražanj uz sam spomenik "Sloboda" na Iriškom vencu, te nanela štetu, saopšteno je iz Nacionalnog parka Fruška gora. Navodi se da je čuvarska služba reagovala na licu mesta. Iz Nacionalnog parka dodaju da je… »
Samo jedan incident na Fruškoj gori za 1. maj, nacionalni park posetilo više od 300.000 ljudi

Samo jedan incident na Fruškoj gori za 1. maj, nacionalni park posetilo više od 300.000 ljudi

Euronews 01.05.2022
Iz Nacionalnog parka Fruška gora saopštno je danas da je 1. maj na tom lokalitetu prošao mirno, a da je zabeležen samo jedan slučaj neprimerenog ponašanja. Incident se, navodi se, dogodio na Iriškom vencu, gde su posetioci uz sam spomenik "Sloboda"… »

Vesti dana »