Повезане вести

Прво тукао Јокића, а сада ово: Фаул о коме прича цела НБА лига (видео)

Прво тукао Јокића, а сада ово: Фаул о коме прича цела НБА лига (видео)

Вечерње новости 02.05.2022
ДРЕЈМОНД Грин, један од најбољи НБА дефанзиваца, и човек који је у недавној плеј-оф серији "тукао" Николу Јокића, али су потом обојица изјавила да је била "права милина играти један против другога", опет је у центру пажње… »
Клеј томпсон након победе Ратника: „И ја сам жив човек, морате да научите да се борите“!

Клеј томпсон након победе Ратника: „И ја сам жив човек, морате да научите да се борите“!

Хот спорт 02.05.2022
Бек Ратника о свом учинку на мечу против Мемфиса! КошаркашИ Голден Стејта победили су Мемфис у Федекс Форуму резултатом 116:117 и тако повели након прве утакмице у серији. Домаћи су водили цело прво полувреме, али одлична трећа… »
Брејк вориорса на старту серије: Морант промашио титулу, ол-стар калибар у виду Џордана Пула! (видео)

Брејк вориорса на старту серије: Морант промашио титулу, ол-стар калибар у виду Џордана Пула! (видео)

Хот спорт 02.05.2022
Одлична утакмица у Тенесију! КошаркашИ Голден Стејта победили су Мемфис у Федекс Форуму резултатом 116:117 и тако повели након прве утакмице у серији. Домаћи су водили цело прво полувреме, али одлична трећа деоница Ратника је… »
Голден Стејт повео против Мемфиса у полуфиналу Запада

Голден Стејт повео против Мемфиса у полуфиналу Запада

Радио сто плус 02.05.2022
Томпсон је потом 6,7 секунди пре краја промашио оба слободна бацања, али Џа Морант није искористио преосталих 3,6 секунди, па је Голден стејт стигао до брејка на почетку серије која се игра на четири победе. Најефикаснији у… »

Вести дана »