Повезане вести

Два месеца таме Шта кажу цивили евакуисани из Азовтсаља: Нисмо дуго видели сунчеву светлост видео

Два месеца таме Шта кажу цивили евакуисани из Азовтсаља: Нисмо дуго видели сунчеву светлост видео

Курир 02.05.2022
Десетине цивила евакуисано је из јужног лучког града Маријупоља након вишенедељне опсаде у челичани Азовстаљ. Сматра се да је у бункерима и склоништима челичане око 2.000 украјинских бораца и око 1000 цивила. Некадашња… »
Исповест преживеле из челичане у Маријупољу: Мислила сам да ће ми срце стати сваки пут кад чујем руску бомбу

Исповест преживеле из челичане у Маријупољу: Мислила сам да ће ми срце стати сваки пут кад чујем руску бомбу

Глас Америке 02.05.2022
Око 100 људи успело је да, уз помоћ Уједињених нација и Црвеног крста, избегне из челичане Азовстал у Маријупољу, која је под руском опсадом и у којој су се цивили и војници крили у подземним тунелима и бункерима, саграђеним… »
Наталија побегла из пакла Азовстала: "Толико дуго нисмо видели сунце, мислила сам да ће се све урушити"

Наталија побегла из пакла Азовстала: "Толико дуго нисмо видели сунце, мислила сам да ће се све урушити"

Телеграф 02.05.2022
Усманова је једна од око 100 цивила који су евакуисани из Азовстала, који је већ недељама под опсадом руских снага. Савијајуц́и се у лавиринту бункера из совјетског доба, далеко испод огромне челичане Азовстал, Наталија Усманова… »
Потресне речи цивила евакуисаних из Азовстала: Нисмо видели сунце толико дуго

Потресне речи цивила евакуисаних из Азовстала: Нисмо видели сунце толико дуго

Нова 02.05.2022
Очекује се да ће цивили евакуисани из челичане Азовстал у Маријупољу у понедељак стићи у Запорожје, који је под контролом Украјине, у оквиру напора које предводе Црвени крст и УН. Након што су изашли из опкољене челичане… »

Вести дана »