Povezane vesti
Milica Pavlović konačno otkrila da postoji neko: To je moja najveća ljubav, neko ko me finansira
Svet & Skandal 02.05.2022
Pevačica Milica Pavlović nagovestila da postoji neko ko je u svemu podržava Mlada muzička zvezda Milica Pavlović otvoreno je govorila o svojoj karijeri, uspehu koji je postigla otkako se pojavila na domaćoj javnoj sceni i istakla da je sve postigla samo… »
Naravno da postoji neko ko me finansira! Milica Pavlović otkrila ko stoji iza nje: Mnoge ću razočarati!
Kurir 02.05.2022
Mlada muzička zvezda Milica Pavlović otvoreno je govorila o svojoj karijeri, uspehu koji je postigla od kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni i istakla da je sve postigla samo svojom zaslugom. "Došlo je vreme da kažemo ljudima kako stvari stoje… »
Vesti dana »

Širom Srbije 16-minutnim skupovima u tišini obeleženo 10 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Danas pre 52 minutajoš 73 povezane

UŽIVO Ispred novosadskog DIF-a intervenisala Žandarmerija i Interventna: Patrik Drid do daljnjeg ostaje u zgradi fakulteta (FOTO; VIDEO)
Danas pre 51 minutajoš 30 povezanih

(Foto) "dnevnik" obišao novosadske markete Nove cene stigle na rafove! Meso sniženo, mleko i mlečne proizvode od danas plaćamo manje! Evo šta kažu prodavci
Dnevnik pre 1 satjoš 40 povezanih

Više od 800 poginulih u snažnom zemljotresu u Afganistanu
RTV Novi Pazar pre 6 minutajoš 44 povezane

Frans pres piše da Vučić putuje u Kinu da bi se sastao sa Sijem i Putinom koji su mu bliski
Beta pre 1 satjoš 24 povezane