Povezane vesti

Karleuša objavila urnebesan deo iz dnevnika svoje ćerke i sve nasmejala FOTO

Karleuša objavila urnebesan deo iz dnevnika svoje ćerke i sve nasmejala FOTO

Nova 02.05.2022
Pevačica je priznala da je ružno što špijunira dete, ali ovo je morala da pokaže svima. Pevačica Jelena Karleuša sve je nasmejala jednom objavom na Instagramu. Naime, u pitanju je stranica dnevnika njene mlađe ćerke Nike koja je iskreno zapisala… »
Gledaj svoja posla, ženo, nisi mi mama! Karleuša objavila stranice dnevnika svoje ćerke Nike: Ružno je što špijuniram…

Gledaj svoja posla, ženo, nisi mi mama! Karleuša objavila stranice dnevnika svoje ćerke Nike: Ružno je što špijuniram…

Kurir 02.05.2022
Pevačica Jelena Karleuša objavila je na svom Instagram nalogu stranicu iz dnevnika svoje mlađe naslednice Nike Tošić. - Iako znam da će se ljutiti, moram da objavim deo dnevnika moje Nikice, ružno je što špijuniram dete, ali kako ovo da ne… »
Nisi mi mama! Nika raskrinkala dadilju: Karleuša objavila stranice dnevnika svoje ćerke (FOTO)

Nisi mi mama! Nika raskrinkala dadilju: Karleuša objavila stranice dnevnika svoje ćerke (FOTO)

Svet & Skandal 02.05.2022
Ćerka Jelene Karleuše, Nika, danas je glavna tema na Instagramu, evo i zašto Popularna muzička zvezda Jelena Karleuša danas je sve nasmejala objavivši deo Nikinog dnevnika u kom pominje njihovu dadilja. Ona je, naime istakla kako je dotična Bilja… »
Gledaj svoja posla, ženo! Karleuša našla ćerkin dnevnik i iznenadila se - "Ružno je što špijuniram dete, ali morala sam"

Gledaj svoja posla, ženo! Karleuša našla ćerkin dnevnik i iznenadila se - "Ružno je što špijuniram dete, ali morala sam"

Mondo 02.05.2022
Stranica dnevnika male Nike dospeo je na Instagram Jelene Karleuše i slatko nasmejao sve. Stranica dnevnika male Nike dospeo je na Instagram Jelene Karleuše i slatko nasmejao sve. Nakon što je pokazala kako odmara u papučama od 1.100 evra, Jelena… »

Vesti dana »