Povezane vesti
Ne čudi me što je tražila koke! Slađa otkrila Sekine lude želje i detalje slavlja - Za vreme korone smo joj slali ovo!
Mondo 02.05.2022
Koleginica i prijateljica Seke Aleksić, Slađa Alegro otkrila je detalje pevačicinog rođendanoskog slavlja, ali i kako je rekla njene "lude želje". Koleginica i prijateljica Seke Aleksić, Slađa Alegro otkrila je detalje pevačicinog rođendanoskog… »
Poznata pevačica otkrila da je Seka Aleksić od nje tražila rasad za papriku
Nova 02.05.2022
Osvrnula se na to što je njena koleginica za rođendan tražila kokošinjac. Pevačica Slađa Alegro nedavno je govorila o rođendanskoj proslavi svoje koleginice Seke Aleksić i otkrila da li se na istoj latila mikrofona. „To je neizbežno, nekad se… »
"Tražila je rasadu za papiriku i paradajz": Prijateljica otkrila detalje rođendanske proslave Seke Aleksić, a koja želja…
Blic 02.05.2022
Pevačica Slađa Alegro pred svoj nastup podelila je detalje druženja sa prijateljicom i koleginicom Sekom Aleksić, a progovorila je i o proslavi Sekinog rođendana. - To je neizbežno, nekad se krijem da baš ne moram uvek da pevam, ali to je… »
Vesti dana »

Nevreme pogodilo Balkan: Prete poplave, olujni vetar stvara haos u Zagrebu, a u Bosni je najgore
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

Protesti ispred opština Čukarica i Rakovica, novosadski studenti najavili šetnju do Tužilaštva i BIA
NIN pre 1 satjoš 6 povezanih

Tramp zapretio Kanadi i EU: Moguće veće carine ako budu sarađivale na štetu Amerike
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

"Jadar" kao mogući strateški projekat EU: Koje benefite nudi Evropa, a šta (ne) žele građani Srbije
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih