Povezane vesti
"Postalo je opasno": Gorska služba obustavila potragu za nestalom pobednicom Velikog brata
Blic 02.05.2022
Policija i dalje traga za nestalom Marijanom Seifert (38), pobednicom regionalnog Velikog brata 2011. godine, međutim iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) objavili su da od sada više ne učestvuju u potrazi. HGSS u potragu se uključila preko… »
Ponovo se oglasila sestra nestale Marijane: Sumnja u pozitivan ishod potrage
Nova 02.05.2022
Porodica polako gubi nadu. Nekadašnja pobednica Velikog brata Marijana Seifert nestala je 27. aprila i od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavio njen suprug, a Marijanine stvari pronađene su u blizini Mosta mladosti u Zagrebu, te je Hrvatska… »
Agonija se nastavlja: Ključan momenat u potrazi za Marijanom, uključili se i ronioci
Svet & Skandal 02.05.2022
Pobednica regionalnog „Velikog brata“, nestala je u sredu, 27. aprila rano ujutru, a posle četiri dana potraga za njom i dalje traje Marijana Čvrljak, atraktivna plavušan, koja je poznata po ljubavnoj vezi sa Nemešom, iznenada je nestala 27… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 32 povezane
Završena sednica parlamenta posle incidenata i tuče, bez rasprave usvojen dnevni red
Beta pre 47 minutajoš 153 povezane
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 3 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Sledeće nedelje skraćeni časovi u svim školama u Srbiji, kažu prosvetni sindikati
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih