Повезане вести
Мари о Бекеру: Кршио је закон, није ми га жао
Спорт клуб 02.05.2022
Једна од најзаступљенијих тема у свету тениса претходних дана је чињеница да ће шестоструки гренд слем шампион Борис Бекер провести две и по године у затвору због финансијских малверзација. О томе је говорио и некадашњи први… »
Енди Мареј не сажаљева Бекера: Прекршио је закон, више ми је жао људи који су трпели због њега!
Хот спорт 02.05.2022
Британац нема дилему о Немцу! Најбољи британски тенисер у последњих 70 година Енди Мареј коментарисао је бројне теме у Мадриду, а неке од њих су забрана руским тенисерима, као и недавно донета затворска казна за Бориса Бекера… »
Енди Мари: Бекер је кршио закон, жао ми је других људи
Н1 Инфо 02.05.2022
Једна од најзаступљенијих тема у свету тениса претходних дана је чињеница да ће деветоструки гренд слем шампион Борис Бекер провести две и по године у затвору због финансијских малверзација. О томе је говорио и некадашњи први… »
Мари „хладан“ према Бекеру: Нисам осетио никакву емоцију
Нова 02.05.2022
Некадашњи број један мисли да је одлука суда праведна Британски тенисер Енди Мари није изразио жаљење због одласка Бориса Бекера у затвор. Мари је рекао да нема неких посебних емоција према Немцу, те да не заслужује посебан… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 34 минутајош 30 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 14 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 59 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 19 минутајош 46 повезаних