Повезане вести
Мари о Бекеру: Кршио је закон, није ми га жао
Спорт клуб 02.05.2022
Једна од најзаступљенијих тема у свету тениса претходних дана је чињеница да ће шестоструки гренд слем шампион Борис Бекер провести две и по године у затвору због финансијских малверзација. О томе је говорио и некадашњи први… »
Енди Мареј не сажаљева Бекера: Прекршио је закон, више ми је жао људи који су трпели због њега!
Хот спорт 02.05.2022
Британац нема дилему о Немцу! Најбољи британски тенисер у последњих 70 година Енди Мареј коментарисао је бројне теме у Мадриду, а неке од њих су забрана руским тенисерима, као и недавно донета затворска казна за Бориса Бекера… »
Енди Мари: Бекер је кршио закон, жао ми је других људи
Н1 Инфо 02.05.2022
Једна од најзаступљенијих тема у свету тениса претходних дана је чињеница да ће деветоструки гренд слем шампион Борис Бекер провести две и по године у затвору због финансијских малверзација. О томе је говорио и некадашњи први… »
Мари „хладан“ према Бекеру: Нисам осетио никакву емоцију
Нова 02.05.2022
Некадашњи број један мисли да је одлука суда праведна Британски тенисер Енди Мари није изразио жаљење због одласка Бориса Бекера у затвор. Мари је рекао да нема неких посебних емоција према Немцу, те да не заслужује посебан… »
Вести дана »

Вучић потврдио: Повећање плата од 1. октобра у овим секторима
Телеграф пре 13 минутајош 20 повезаних

Одборници Скупштине Београда данас о ребалансу програма пословања неколико јавних предузећа
Бета пре 44 минутајош 16 повезаних

Војна парада у Београду: Објављено када почиње програм и како ће функционисати саобраћај
НИН пре 29 минутајош 12 повезаних

Вања добио похвале и од Гвардиоле, време је за повратак у репрезентацију?
Спортске.нет пре 23 минутајош 13 повезаних