Povezane vesti
Mari o Bekeru: Kršio je zakon, nije mi ga žao
Sport klub 02.05.2022
Jedna od najzastupljenijih tema u svetu tenisa prethodnih dana je činjenica da će šestostruki grend slem šampion Boris Beker provesti dve i po godine u zatvoru zbog finansijskih malverzacija. O tome je govorio i nekadašnji prvi igrač sveta Endi Mari… »
Endi Marej ne sažaljeva Bekera: Prekršio je zakon, više mi je žao ljudi koji su trpeli zbog njega!
Hot sport 02.05.2022
Britanac nema dilemu o Nemcu! Najbolji britanski teniser u poslednjih 70 godina Endi Marej komentarisao je brojne teme u Madridu, a neke od njih su zabrana ruskim teniserima, kao i nedavno doneta zatvorska kazna za Borisa Bekera. Andy Murray: I have no… »
Endi Mari: Beker je kršio zakon, žao mi je drugih ljudi
N1 Info 02.05.2022
Jedna od najzastupljenijih tema u svetu tenisa prethodnih dana je činjenica da će devetostruki grend slem šampion Boris Beker provesti dve i po godine u zatvoru zbog finansijskih malverzacija. O tome je govorio i nekadašnji prvi igrač sveta Endi Mari… »
Mari „hladan“ prema Bekeru: Nisam osetio nikakvu emociju
Nova 02.05.2022
Nekadašnji broj jedan misli da je odluka suda pravedna Britanski teniser Endi Mari nije izrazio žaljenje zbog odlaska Borisa Bekera u zatvor. Mari je rekao da nema nekih posebnih emocija prema Nemcu, te da ne zaslužuje poseban tretman samo zato što je… »
Vesti dana »
Vozilo upalo u masu na Gej prajd paradi u Berlinu: Jedna osoba poginula, a 15 povređeno
Nedeljnik pre 39 minutajoš 20 povezanih
Sunčano i do 34 stepena, ali uveče stižu pljuskovi sa grmljavinom: Kada sledi nova promena
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 44 minutajoš 16 povezanih
Nova bolest životinja u Srbiji: Ministar Glamočić: „Pojavila se bolest boginja ovaca i koza! Prvo žarište u Raški, sumnja se da je virus stigao preko Kosmeta“
Kurir pre 29 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih