Povezane vesti

Piksi o transferu Vlahovića, ali i o narednom potezu u karijeri SMS-a: ‘To će biti vrhunski klub!’

Piksi o transferu Vlahovića, ali i o narednom potezu u karijeri SMS-a: ‘To će biti vrhunski klub!’

Hot sport 02.05.2022
Selektor Stojković potpuno otvoreno! Čitava Evropa je pričala zimus o transferu Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus, a da je uticaj imao i Dragan Stojković, otkriveno je u razgovoru za itlaijanski ‘Tuto Juve’. ‘Imao je dobar početak u… »
Piksi otkrio plan Srbije za Ligu nacija, kako je Vlahović stigao u Juve i savet za Sergeja!

Piksi otkrio plan Srbije za Ligu nacija, kako je Vlahović stigao u Juve i savet za Sergeja!

Sportske.net 02.05.2022
Selektor Srbije Dragan Stojković dao je opširan intervju za portal Tuto Juve u kojem je akcenat bio na napadaču Juventusa Dušanu Vlahoviću. Nakon odličnog početka u novom klubu, srpski napadač ima problema da pronađe put do mreže, slično je… »
Nisam ja agent vlahoviću, ali rekao sam mu jednu stvar! Piksi otkrio da je Dušan imao 4 ponude ove zime: On je mašina!

Nisam ja agent vlahoviću, ali rekao sam mu jednu stvar! Piksi otkrio da je Dušan imao 4 ponude ove zime: On je mašina!

Mondo 02.05.2022
Dragan Stojković Piksi otkrio je do sada nepoznate detalje o odluci Dušana Vlahovića da iz Fiorentine ode u Juventus. Dragan Stojković Piksi otkrio je do sada nepoznate detalje o odluci Dušana Vlahovića da iz Fiorentine ode u Juventus. Srpski… »

Vesti dana »