Povezane vesti
Prvomajski uranak na Borkovačkom jezeru
RTV 02.05.2022
RUMA - Drugog dana praznovanja Borkovačko izleštište je posećeno. Mnogi će i danas iskoristiti mogućnost da slobodno vreme provedu u prirodi. Ekipe rumskog „Komunalca“ su u ranim jutarnjim satima uklonili jučerašnji otpad, tako da je i danas… »
Dobro jutro, Novosađani, je li vas nešto iznenadilo ovih dana?
Moj Novi Sad 02.05.2022
Preživesmo još jedan 1. maj – neki Novosađani su ga iskoristili da se odmore i provedu vreme s najmilijima, a neki su dan proveli u prirodi, na Fruškog gori, na Dunavu, u parku ili na vikendici sa prijateljima. Ljubitelji fudbala su bili na derbiju… »
Vesti dana »

Odbor za kulturu i informisanje doneo odluku o pokretanju novog postupka za predlaganje kandidata za izbor članova Saveta REM-a
RTV pre 18 minutajoš 26 povezanih

Skupovi podrške studentima DIF-a u Novom Sadu, Dačić najavljuje prekršajne prijave
Vreme pre 1 satjoš 75 povezanih

Dačić: Policija kod novosadskog DIF-a upotrebila minimalnu silu tek nakon što je bila napadnuta
Radio 021 pre 5 satijoš 45 povezanih

"Izbore možda i ja raspišem, ko zna" Vučić o zahtevima blokadera: Siguran sam da od mene neće ništa tražiti, kako da pljunu sebi u lice posle šest meseci
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih

Putin proglasio jednostrano primirje u Ukrajini od 8. do 10. maja povodom Dana pobede
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih