Povezane vesti
Mileni Plavšić je smetalo što je važila za lepoticu: Želela sam da me slušaju
Nova 02.05.2022
Pevačica smatra da bez narodnih pesma nema kvalitetne muzike. Iako su sve popularniji novi muzički pravci, Milena tvrdi da narodna muzika nikada neće da ode u zaborav. „Mislim da pravi nardnjaci nisu nikada otišli, neki samo ređe snimaju, a prave… »
Smetalo joj što su govorili da je lepotica: Milena Plavšić iznela detalje prošlosti, a evo šta kaže o današnjoj muzici
Kurir 02.05.2022
Većina mladih pevača odlučuje se za novu, popularnu muziku, mada mnogi tvrde da bez narodnjaka nema dobrog provoda. To potvrđuje i Milena Plavšić koja smatra da bez narodne muzike nema kvalitetnih pesama. - Mislim da pravi nardnjaci nisu nikada… »
Vesti dana »
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih
(Video) Eksplozija u luksuznom stambenom kompleksu u Moskvi: Likvidiran regruter Putinove vojske?! Za njim tragala ukrajinska obaveštajna služba
Blic pre 53 minutajoš 13 povezanih
Od danas važe nova pravila plaćanja računa za struju: Stupa na snagu odluka EPS-a, mučno čekanje u dugim redovima postaje prošlost
Kurir pre 11 minutajoš 12 povezanih
Deda (75) vozio kola, pa pokosio vršnjaka: Pešak prelazio na crveno svetlo, stradao na mestu
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih