Повезане вести
ИНТЕРВЈУ Љубомир Симовић: Вучић не крије да има високо мишљење о себи
Нова 03.05.2022
У интервјуу за дневни лист “Нова” академик Љубомир Симовић рекао је да ће од Вучићевог личног интереса, а не од интереса државе, зависити коме ће Србија приклонити у сукобу између Запада и Русије. Он је додао да је актуелни… »
Симовић: Од интереса Вучића зависи да ли ће се Србија приклонити Западу или Русији
Нови магазин 03.05.2022
Академик Љубомир Симовић изјавио је да ће од личног интереса председника Александра Вучића, а не од интереса државе, зависити коме ће се Србија приклонити у сукобу Запада и Русије. "Шта ће бити на крају не знам, али очигледно да… »
Симовић: Од Вучићевог интереса зависи коме се приклонити – Западу или Русији
Н1 Инфо 03.05.2022
Академик Љубомир Симовић рекао је да ће од личног интереса председника Александра Вучића, а не од интереса државе, зависити коме ће се Србија приклонити у сукобу Запада и Русије. „Шта ће бити на крају не знам, али очигледно да… »
Симовић: Само од личног интереса Вучића зависи да ли ће се Србија приклонити Западу или Русији
Радио сто плус 03.05.2022
„Шта ће бити на крају не знам, али очигледно да је све у рукама човека који се не устручава да свој лични интерес наметне као државни. Он држи отворена сва врата: залаже се улазак у Европску унију (ЕУ), али у Влади држи Вулина… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТВ пре 37 минутајош 24 повезане

(ВИДЕО) Београд уочи параде: Улице затворене за саобраћај, грађани у групама иду ка улазима
Н1 Инфо пре 2 сатајош 17 повезаних