Povezane vesti
Znam da imate predrasude o meni! Teodora otkrila šta joj je najbitnije kod muškarca - Nije mi fokus da se dobro udam!
Mondo 03.05.2022
Teodora Džehverović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a sada je izdvojila malo slobodnog vremena i odgovarala na pitanja svojih fanova. Teodora Džehverović važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a sada… »
Teodora Džehverović nije uvek volela samo bogate momke: Ovo je istina o njenim ljubavima
Svet & Skandal 03.05.2022
Dečko Teodore Džehverović – bogatstvo nije presduno Pevačica Teodora Džehverović jedna je od najaktivnih poznatih ličnosti na društvenim mrežama, tako da su njeni fanovi upućeni u skoro svaki korak koji napravi. Oni neretko imaju priliku i da pevačicu… »
Vesti dana »
Poslanici usvojili izmene Zakona o biračkom spisku i leks specijalis o zgradi Generalštaba, nastavak sednice u ponedeljak od 10 časova
RTV pre 35 minutajoš 51 povezana
Roditelji đaka OŠ „Drinka Pavlović“ pokrenuli peticiju za uklanjanje šatora ispred Skupštine
Nedeljnik pre 9 minutajoš 46 povezanih
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji i globalne promene na tržištu nafte
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 44 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Rusija je u oktobru pretrpela najveće gubitke od početka rata; Kijev od Letonije dobio oklopne transportere "patrija"
RTV pre 40 minutajoš 33 povezane
Novak Đoković u još jednom ATP finalu, nadohvat nove titule: Grčka veoma prija Srbinu
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana