Повезане вести

Јелена Бачић Алимпић: Лежала сам непомично, лекар ми је долазио три пута дневно

Јелена Бачић Алимпић: Лежала сам непомично, лекар ми је долазио три пута дневно

Нова 03.05.2022
Књижевница проговорила о проблемима са којима се суочила. Књижевница Јелена Бачић Алимпић открила је да је, током писања својих књига, једном приликом навукла озбиљне здравствене проблеме. „За годину дана написала сам три… »
Непомично сам лежала, лекар је долазио 3 пута дневно! Јелена Бачић Алимпић због јаких болова прошла пакао! Све открила

Непомично сам лежала, лекар је долазио 3 пута дневно! Јелена Бачић Алимпић због јаких болова прошла пакао! Све открила

Мондо 03.05.2022
Српска списатељица и водитељка Јелена Бачић Алимпић открила је како се због повреде кичме сусрела са здравственим проблемима током писања једне књиге. Српска списатељица и водитељка Јелена Бачић Алимпић открила је како се… »
Лежала сам непомична, лекар ми је долазио 3 пута дневно у собу! Јелена Бачић Алимпић трпела болове, прошла пакао због овог…

Лежала сам непомична, лекар ми је долазио 3 пута дневно у собу! Јелена Бачић Алимпић трпела болове, прошла пакао због овог…

Курир 03.05.2022
Српска списатељица и водитељка Јелена Бачић Алимпић отворила је душу и открила да се током писање једне своје књиге сусрела са здравственим проблемом. ‒ За годину дана написала сам три књиге, трилогију „Казна за грех“, која… »

Вести дана »