Повезане вести

Пахор: Изгубио сам веру у Путинов разум, не искључујем нуклеарни сукоб

Пахор: Изгубио сам веру у Путинов разум, не искључујем нуклеарни сукоб

Нова 03.05.2022
Словеначки председник Борут Пахор је изјавио да се залаже за наставак испоруке оружја Украјини и указао на непредвидљивост руског председника Владимира Путина, уз напомену да би ситуација могла да ескалира до нуклеарног сукоба… »
"Изгубио сам сваку веру у Путина, нуклеарни сукоб је реалност" Лидер ЕУ о преливању украјинског рата на Западни Балкан!

"Изгубио сам сваку веру у Путина, нуклеарни сукоб је реалност" Лидер ЕУ о преливању украјинског рата на Западни Балкан!

Мондо 03.05.2022
Председник Словеније, Борут Пахор, рекао је да више нема поверења у одлуке које доноси председник Русије, Владимир Путин, додавши да је уверен у реалну опасност од употребе нуклеарног оружја у рату у Украјини. Председник… »
Пахор: Путин непредвидљив, не искључујем нуклеарни сукоб

Пахор: Путин непредвидљив, не искључујем нуклеарни сукоб

Еуроневс 03.05.2022
Словеначки председник Борут Пахор је изјавио да се залаже за наставак испоруке оружја Украјини и указао на непредвидљивост руског председника Владимира Путина, уз напомену да би ситуација могла да ескалира до нуклеарног сукоба… »
"Путин је непредвидљив, не искључујем нуклеарни сукоб": Пахор упозорио да не би требало потцењивати руску војску, ево шта…

"Путин је непредвидљив, не искључујем нуклеарни сукоб": Пахор упозорио да не би требало потцењивати руску војску, ево шта…

Блиц 03.05.2022

Вести дана »