Повезане вести

Прво појављивање Дарка Лазића након скандала са кокаином! Певач проговорио о хапшењу и прослави, а тада ово није ни…

Прво појављивање Дарка Лазића након скандала са кокаином! Певач проговорио о хапшењу и прослави, а тада ово није ни…

Курир 03.05.2022
Певач Дарко Лазић у центру је скандала јер је приведен због вожње у алкохолисаном стању, а јавност је шокирана оваквим његовим понашањем након саобраћајке коју је једва преживео. Лазић је 23. октобра 2018. године, доживео… »
Душица Грабовић: Дарко Лазић ме позвао непосредно пред хапшење

Душица Грабовић: Дарко Лазић ме позвао непосредно пред хапшење

Нова 03.05.2022
Певачица је била са Лазићем мало пре него што је приведен. Певачица Душица Грабовић недавно се нашла у центру скандала јер су је повезивали са елитном проституцијом и подвођењем, што је она оштро демантовала. Она се скоро нашла… »
Позвао ме је пред хапшење! Певачица се проводила с Дарком: Испричала шта јој је рекао у 4 ујутру - "Није ме послушао"

Позвао ме је пред хапшење! Певачица се проводила с Дарком: Испричала шта јој је рекао у 4 ујутру - "Није ме послушао"

Мондо 03.05.2022
Дарко Лазић и Душица Грабовић су били заједно на рођенданском слављу, а чули су се пре него што је певач приведен. Дарко Лазић и Душица Грабовић су били заједно на рођенданском слављу, а чули су се пре него што је певач… »
Дарко Лазић ме позвао пред хапшење! Душица Грабовић открила детаље кобне ноћи: Ево како се певач понашао током славља

Дарко Лазић ме позвао пред хапшење! Душица Грабовић открила детаље кобне ноћи: Ево како се певач понашао током славља

Курир 03.05.2022
Певачица Душица Грабовић била је у друштву Дарка Лазића на рођнданској журки боксера Марка кобне вечери када је певач приведен због прекорачења брзине. На питање водитеља "Пулса Србије" на Курир телевизији Милоша Анђелковића… »
Певачица проговорила о пороцима на естради, па споменула Лазића! Ево шта је рекла након скандала и шта је поручила певачу…

Певачица проговорила о пороцима на естради, па споменула Лазића! Ево шта је рекла након скандала и шта је поручила певачу…

Курир 03.05.2022
Певачица Јована Типшин дошла је на промоцију албума првенца певачице Зоране Симеуновић, а том приликом је проговорила о пороцима на естради, а онда споменула колегу Дарка Лазића. Познато је да је Дарко Лазић недавно приведен због… »

Вести дана »