Povezane vesti
Prvo pojavljivanje Darka Lazića nakon skandala sa kokainom! Pevač progovorio o hapšenju i proslavi, a tada ovo nije ni…
Kurir 03.05.2022
Pevač Darko Lazić u centru je skandala jer je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a javnost je šokirana ovakvim njegovim ponašanjem nakon saobraćajke koju je jedva preživeo. Lazić je 23. oktobra 2018. godine, doživeo tešku saobraćajnu nesreću… »
Dušica Grabović: Darko Lazić me pozvao neposredno pred hapšenje
Nova 03.05.2022
Pevačica je bila sa Lazićem malo pre nego što je priveden. Pevačica Dušica Grabović nedavno se našla u centru skandala jer su je povezivali sa elitnom prostitucijom i podvođenjem, što je ona oštro demantovala. Ona se skoro našla i na jednoj rođendanskoj… »
Pozvao me je pred hapšenje! Pevačica se provodila s Darkom: Ispričala šta joj je rekao u 4 ujutru - "Nije me poslušao"
Mondo 03.05.2022
Darko Lazić i Dušica Grabović su bili zajedno na rođendanskom slavlju, a čuli su se pre nego što je pevač priveden. Darko Lazić i Dušica Grabović su bili zajedno na rođendanskom slavlju, a čuli su se pre nego što je pevač priveden. Privođenje Darka… »
Darko Lazić me pozvao pred hapšenje! Dušica Grabović otkrila detalje kobne noći: Evo kako se pevač ponašao tokom slavlja
Kurir 03.05.2022
Pevačica Dušica Grabović bila je u društvu Darka Lazića na rođndanskoj žurki boksera Marka kobne večeri kada je pevač priveden zbog prekoračenja brzine. Na pitanje voditelja "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji Miloša Anđelkovića kako se pevač ponašao… »
Pevačica progovorila o porocima na estradi, pa spomenula Lazića! Evo šta je rekla nakon skandala i šta je poručila pevaču…
Kurir 03.05.2022
Pevačica Jovana Tipšin došla je na promociju albuma prvenca pevačice Zorane Simeunović, a tom prilikom je progovorila o porocima na estradi, a onda spomenula kolegu Darka Lazića. Poznato je da je Darko Lazić nedavno priveden zbog kršenja saobraćajnih… »
Vesti dana »

Osmočasovna blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 1 minutjoš 47 povezanih

Naprednjaci Vranja i okruga: Hoćemo normalan život FOTO/VIDEO
Vranje news pre 16 minutajoš 21 povezana

Naprednjaci hoće sukobe sa narodom: Jedino im je to preostalo kao spas za Vučićev srozani rejting
Nova pre 3 satajoš 51 povezana

"Svi traže Bodiroge i Divce, ali malo ih je poput Lazića": Niko bolje od Pešića nije opisao šta je značio Zvezdi
Mondo pre 36 minutajoš 32 povezane