Повезане вести
Исповест Бојане Ристивојевић: Партнер и ја смо се растали када сам затруднела
Нова 04.05.2022
Водитељка Бојана Ристивојевић недавно је на свет је донела ћерку Митру, а сад је открила до сада непознате детаље из приватног живота. Бојана је у великој исповести за Стори открила да се од некадашњег партнера и оца свог… »
Бојана Ристивојевић открила болну истину: С партнером сам се растала у првим месецима трудноће
Свет & Скандал 04.05.2022
Бојана Ристивојевић, једна од омиљених водитељки, недавно се остварила у улози мајке, када је на свет донела ћеркицу Митру. Иако пресрећна због мајчинства Бојана је била битку о којој је тек сад одлучила да проговори. Објава… »
Годину дана крила да су се разишли док је била трудна: Шок признање Бојане Ристивојевић - Дуго су мислили све је у реду
Мондо 04.05.2022
Прво признање Бојане Ристивојевић након разлаза с партнером с којим је добила ћерку, а с којим се разишла недуго након што је затруднела. Прво признање Бојане Ристивојевић након разлаза с партнером с којим је добила ћерку, а с… »
"Партнер и ја смо се растали док сам била на почетку трудноће": Велико признање водитељке Бојане Ристивојевић - годину дана…
Блиц 03.05.2022
Водитељка Бојана Ристивојевић у септембру месецу на свет је донела ћерку Митру, а сад је открила приватне детаље о којима је ћутала пуних годину дана. - О партнеру сам избегавала да причам јер смо се растали готово у првим… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 54 минутајош 10 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 9 минутајош 11 повезаних
Јутарња магла и слаб мраз, током дана сунчано, највиша дневна температура 16 степени
РТС пре 2 сатајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана