Повезане вести

Исповест Бојане Ристивојевић: Партнер и ја смо се растали када сам затруднела

Исповест Бојане Ристивојевић: Партнер и ја смо се растали када сам затруднела

Нова 04.05.2022
Водитељка Бојана Ристивојевић недавно је на свет је донела ћерку Митру, а сад је открила до сада непознате детаље из приватног живота. Бојана је у великој исповести за Стори открила да се од некадашњег партнера и оца свог… »
Бојана Ристивојевић открила болну истину: С партнером сам се растала у првим месецима трудноће

Бојана Ристивојевић открила болну истину: С партнером сам се растала у првим месецима трудноће

Свет & Скандал 04.05.2022
Бојана Ристивојевић, једна од омиљених водитељки, недавно се остварила у улози мајке, када је на свет донела ћеркицу Митру. Иако пресрећна због мајчинства Бојана је била битку о којој је тек сад одлучила да проговори. Објава… »
Годину дана крила да су се разишли док је била трудна: Шок признање Бојане Ристивојевић - Дуго су мислили све је у реду

Годину дана крила да су се разишли док је била трудна: Шок признање Бојане Ристивојевић - Дуго су мислили све је у реду

Мондо 04.05.2022
Прво признање Бојане Ристивојевић након разлаза с партнером с којим је добила ћерку, а с којим се разишла недуго након што је затруднела. Прво признање Бојане Ристивојевић након разлаза с партнером с којим је добила ћерку, а с… »
"Партнер и ја смо се растали док сам била на почетку трудноће": Велико признање водитељке Бојане Ристивојевић - годину дана…

"Партнер и ја смо се растали док сам била на почетку трудноће": Велико признање водитељке Бојане Ристивојевић - годину дана…

Блиц 03.05.2022
Водитељка Бојана Ристивојевић у септембру месецу на свет је донела ћерку Митру, а сад је открила приватне детаље о којима је ћутала пуних годину дана. - О партнеру сам избегавала да причам јер смо се растали готово у првим… »

Вести дана »