Повезане вести
Исповест Бојане Ристивојевић: Партнер и ја смо се растали када сам затруднела
Нова 04.05.2022
Водитељка Бојана Ристивојевић недавно је на свет је донела ћерку Митру, а сад је открила до сада непознате детаље из приватног живота. Бојана је у великој исповести за Стори открила да се од некадашњег партнера и оца свог… »
Бојана Ристивојевић открила болну истину: С партнером сам се растала у првим месецима трудноће
Свет & Скандал 04.05.2022
Бојана Ристивојевић, једна од омиљених водитељки, недавно се остварила у улози мајке, када је на свет донела ћеркицу Митру. Иако пресрећна због мајчинства Бојана је била битку о којој је тек сад одлучила да проговори. Објава… »
Годину дана крила да су се разишли док је била трудна: Шок признање Бојане Ристивојевић - Дуго су мислили све је у реду
Мондо 04.05.2022
Прво признање Бојане Ристивојевић након разлаза с партнером с којим је добила ћерку, а с којим се разишла недуго након што је затруднела. Прво признање Бојане Ристивојевић након разлаза с партнером с којим је добила ћерку, а с… »
"Партнер и ја смо се растали док сам била на почетку трудноће": Велико признање водитељке Бојане Ристивојевић - годину дана…
Блиц 03.05.2022
Водитељка Бојана Ристивојевић у септембру месецу на свет је донела ћерку Митру, а сад је открила приватне детаље о којима је ћутала пуних годину дана. - О партнеру сам избегавала да причам јер смо се растали готово у првим… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 9 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 28 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 10 минутајош 44 повезане