Povezane vesti

Mali Željko šalje poruku Anastasiji: Ceca objavila snimak koji je sve oduševio

Mali Željko šalje poruku Anastasiji: Ceca objavila snimak koji je sve oduševio

Večernje novosti 04.05.2022
NAJMLAĐI član porodice Ražnatović Željko često uspe da razneži i oduševi javnost. Foto: ATA images Ceca je sada podelila na svom Instagram profilu snimak unuka koji u tom trenutku govori tetki Anastasiji koliko je voli. - Taso, volim te -… »
Taso, ja te volim! Dok Anastasija uživa sa Gudeljom, on joj je poslao poruku i sve rekao u jednoj rečenici (video)

Taso, ja te volim! Dok Anastasija uživa sa Gudeljom, on joj je poslao poruku i sve rekao u jednoj rečenici (video)

Kurir 04.05.2022
Najmlađi član porodice Ražanotović Željko opet je uspeo da da razneži i oduševi javnost. Naime, Svetlana Ceca Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu snimak unuka koji u tom trenutku govori tetki, Anastasiji, koliko je voli. - Taso… »
"Taso, volim te": Snimak Cecinog unuka raznežio sve - tetku Anastasiju preplavile emocije: "Ljubav moja" (video)

"Taso, volim te": Snimak Cecinog unuka raznežio sve - tetku Anastasiju preplavile emocije: "Ljubav moja" (video)

Blic 04.05.2022
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ponosna je baka unuku Željku, a njegovi snimci često završe na profilima cele familije. Unuk Cece Ražnatović je sad oduševio sve obraćanjem tetki Anastasiji Ražnatović, a nju su posebno preplavile emocije zbog… »

Vesti dana »