Povezane vesti
23 Godine, milioni se rode, a niko... Reči sina stradalog heroja pilota Pavlovića u par reči opisao ponos zbog očevog…
Kurir 04.05.2022
Sećanje na oca najviše čuva njegov sin Nemanja Pavlović. Od herojske pogibije potpukovnika Milenka Pavlovića, komandanta 204. lovačkog avijacijskog puka, koji je 4. maja 1999. poleteo sam u susretu gomili lovaca F-16 koji su kidisali na tadašnju SR… »
Obeležena godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića
Nova 04.05.2022
U Valjevu je danas obeležena godišnjica pogibije pilota Vojske Jugoslavije, pukovnika Milenka Pavlovića, koji je izgubio život na današnji dan, pre 23 godine, u herojskoj borbi sa daleko nadmoćnijim NATO agresorom, saopšteno je iz Ministarstva… »
Sećanje na herojski podvig pilota Milenka Pavlovića
RTS 04.05.2022
Pre 23 godine, braneći nebo nad Valjevom, u borbi protiv 16 aviona NATO-a herojski je izgubio život pilot Milenko Pavlović. Svake godine 4. maja u Valjevu i Bujačiću, Milenku Pavloviću služi se pomen i odaje pošta. U "migu-29" sa neispravnim… »
Sećanje na pukovnika Milenka Pavlovića: Pokazao da heroji postoje i u naše vreme
RTV 04.05.2022
VALJEVO - U Valjevu je održan pomen pilotu pukovniku Milenku Pavloviću, komandantu 204. lovačkog puka Vojske Jugoslavije, koji je poginuo u borbi 4. maja 1999. godine tokom NATO agresije. Tog dana komandu da poleti dobio je jedan od mlađih oficira… »
"Majku vam dečiju, nećete vi da ginete, ja ću"! Milenko Pavlović poginuo na današnji dan, sin pamti herojstvo oca!
Mondo 04.05.2022
"Majku vam dečju, nećete vi da ginete, ja ću" - reči su Milenka Pavlovića, hrabrog potpukovnika, koji je izvukao mlađeg kolegu iz kokpita MIG-29 i sam krenuo u odbranu otadžbine. "Majku vam dečju, nećete vi da ginete, ja ću" - reči su Milenka… »
Pre 23 godine poginuo pilot Milenko Pavlović u borbi sa NATO eskadrilom
Danas 04.05.2022
Na današnji dan pre 23 godine pukovnik Milenko Pavlović poginuo je iznad Valjeva u borbi sa eskadrilom NATO aviona. Pavlović je bio komandant 204. lovačkog puka Vojske Jugoslavije, a poginuo je u avionu “mig 29”. Bombardovanje Savezne Republike… »
23 Godine od herojske pogibije pukovnika Milenka Pavlovića iznad rodnog Valjeva Sam je poleteo u okršaj sa američkim lovcima…
Kurir 04.05.2022
Na današnji dan navršava se 23 godine od herojske pogibije potpukovnika Milenka Pavlovića komandant 204. lovačkog avijacijskog puka, koji je 4. maja 1999. poleteo sam u susretu gomili lovaca F-16 koji su kidisali na tadašnju SR Jugoslaviju. Tog… »
Sin hrabrog Milenka Pavlovića ponosno čuva sećanje: Od oca sam dobio sve, iako sam samo 9 godina živeo s njim
Telegraf 04.05.2022
Uz reči: „Majku vam dečju, nećete vi da ginete, ja ću“, Pavlović je izvukao mlađeg kolegu iz kokpita „miga 29“ i sam je krenuo u odbranu otadžbine. "Neki ljudi budu ceo život sa roditeljima, do starosti, a ne dobiju ništa od njih u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela sednica Skupštine: Na početku minut ćutanja za žrtve iz Novog Sada i Palmu, Đilas pozvao Anu Brnabić da podnese ostavku
Nova pre 7 minutajoš 42 povezane
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 54 minutajoš 21 povezana
Nezavisni kandidat Kalin Đorđesku najverovatnije novi predsednik Rumunije
RTV pre 30 minutajoš 14 povezanih
U Srbiju ujutru mraz, tokom dana sunčano i toplije, do 12 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 12 povezanih