Povezane vesti
Lekari ženu na porođaju zapalili od kukova do grudi, kolutali očima nisu znali šta gori: Potresna ispovest porodilje za…
Kurir 04.05.2022
U trenutku kada mi je doktorka elektronožem zasekla zid trbuha osetila sam neku vrelinu od kukova do grudi i miris paljevine, priča za Kurir J. K. o traumama koje je preživela. Srpska javnost svaki čas iznova bude šokirana ispovestima žena koje su… »
Srpski lekari je zapalili - jeziva ispovest porodilje: "Osetila sam vrelinu od kukova do grudi i miris paljevine"
Mondo 04.05.2022
Porodilja J. K. prošla pakao 2018. godine, ona je na porođaju bila ispečena. Porodilja J. K. prošla pakao 2018. godine, ona je na porođaju bila ispečena. Srpska javnost svako malo iznova bude šokirana ispovestima žena koje su doživele pravu… »
Vesti dana »
Putin potpisao novi zakon: Ukida dugove do 92.000 evra za vojnike koji odluče da se bore u Ukrajini, odnosiće se na posebnu kategoriju ljudi
Kurir pre 5 minutajoš 5 povezanih
"Jedini koji je došao iz Zvezda Granda": Tanja Savić pozvala kolege na koncert, došao samo jedan pevač
Mondo pre 11 minutajoš 6 povezanih
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; Borelj: Članice EU moraju da postupaju po nalogu MKS-a
RTS pre 41 minutajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 24. novembar: Ujutru mraz, tokom dana sunčano i toplije
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih