Povezane vesti
Lekari ženu na porođaju zapalili od kukova do grudi, kolutali očima nisu znali šta gori: Potresna ispovest porodilje za Kurir…
Kurir 04.05.2022
U trenutku kada mi je doktorka elektronožem zasekla zid trbuha osetila sam neku vrelinu od kukova do grudi i miris paljevine, priča za Kurir J. K. o traumama koje je preživela. Srpska javnost svaki čas iznova bude šokirana ispovestima žena koje su… »
Srpski lekari je zapalili - jeziva ispovest porodilje: "Osetila sam vrelinu od kukova do grudi i miris paljevine"
Mondo 04.05.2022
Porodilja J. K. prošla pakao 2018. godine, ona je na porođaju bila ispečena. Porodilja J. K. prošla pakao 2018. godine, ona je na porođaju bila ispečena. Srpska javnost svako malo iznova bude šokirana ispovestima žena koje su doživele pravu golgotu na… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje: Snažno nevreme večeras pogađa Srbiju, očekuju se grad i olujni vetar
NIN pre 1 satjoš 33 povezane
Tramp se oglasio na 80. rođendan: "Iran je upravo pristao da nikada neće imati nuklearno oružje, cene će naglo pasti, a kupovna moć će biti daleko veća"
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
"Volja naroda drugačija nego pre godinu dana" Vučić o najavljenoj ostavci, svom mandatu i izborima: "Izborna noć? Nemam nikakav strah"
Blic pre 36 minutajoš 18 povezanih
Maroko ispisao istoriju: Svi starteri na terenu rođeni van matice
Sport klub pre 1 satjoš 39 povezanih