Повезане вести
Добио сам усб са доказима српске полиције против нас: Сведок-сарадник открио како су организовали шверц дроге у Аргентини
Курир 04.05.2022
Драшко Вуковић, сведок сарадник у поступку који се води против Дарка Шарића и осталих окривљених за шверц 5,7 тона кокаина из Јужне Америке у Европу, изнео је данас у свом сведочењу како је изгледала организација посла њихове… »
Шарић лично испитивао сведока сарадника
РТВ 04.05.2022
БЕОГРАД - Дарко Шарић, оптужен за организовање криминалне групе за кријумчарење 5,7 тона кокаина из Латинске Америке у Западну Европу испитивао је данас лично сведока сарадника Драшка Вуковића. Шарић је Вуковића питао да ли је… »
Шарић испитивао сведока: Да ли сам Вас ја послао у Јужну Америку?
Нова 04.05.2022
Дарко Шарић данас је пред Апелационим судом у Београду искористио своје законско право и постављао је питања Драшку Вуковићу, сведоку сараднику у другостепеном поступку који се води против Шарићеве групе због шверца 5,7 тона… »
"Дрогу су преузимали капетан и морнари": Дарко Шарић пред судом испитивао сведока-сарадника који је испричао све о шверцу…
Блиц 04.05.2022
Дарко Шарић данас је пред Апелационим судом у Београду искористио своје законско право и постављао је питања Драшку Вуковићу, сведоку-сараднику у другостепеном поступку који се води против Шарићеве групе због шверца 5,7 тона… »
Шарић лично испитивао сведока сарадника: Вуковића питао за кокаин из Балканског ратника ево целог разговора из суднице
Курир 04.05.2022
Дарко Шарић, који је у притвору од 14. априла искористио је данас своје право да пред Апелационим судом постави питања сведоку сараднику тужилаштва Драшку Вуковићу. Вуковић је претходно признао да је он био главни за набавку… »
Настављен другостепени претрес у поступку против Дарка Шарића: Шта је рекао сведок сарадник?
Еуроневс 04.05.2022
Пред Апелационим судом у Београду данас је испитивањем сведока сарадника Драшка Вуковића настављен другостепени претрес у поступку против Дарка Шарића оптуженог за организовање криминалне групе за кријумчарење 5,7 тона… »
Шарића видео у дискотеци у Пљевљима: Шта је сведок сарадник причао у суду
Нова 04.05.2022
Пред Апелационим судом у Београду данас је испитивањем сведока сарадника Драшка Вуковића настављен другостепени претрес у поступку против Дарка Шарића оптуженог за организовање криминалне групе за кријумчарење 5,7 тона… »
Сведок сарадник у поступку против Шарића: Куповао сам дрогу од Колумбијаца и слао је у Европу, кајем се хоћу да признам све
Курир 04.05.2022
Сведок сарадник Драшко Вуковић признао је данас пред Апелационим судом у Београду да је он лично куповао дрогу од Колумбијаца током боравка у Јужној Америци и слао је у Европу, али је навео да са Дарком Шарићем "никада није ништа… »
"Дрогу смо убацивали на гумене чамце, па је код Аргентине укрцавали на брод": Сведок-сарадник открива како је Шарићева група…
Блиц 04.05.2022
Драшко Вуковић, сведок сарадник и у другостепеном поступку који се води пред Апелационим судом против групе Дарка Шарића и осталих оптужених за шверц 5,7 тона кокаина из Јужне Америке у Европу, сведочи данас пред судом и у свом… »
"Куповао сам кокаин од Колумбијаца и слао у Европу": Саслушан сведок сарадник у поступку против Дарка Шарића
Телеграф 04.05.2022
"Покајао сам се, хтео сам да признам све, да добијем другу шансу" Сведок сарадник Драшко Вуковић признао је данас пред Апелационим судом у Београду да је он лично куповао дрогу од Колумбијаца током боравка у Јужној Америци и слао… »
Шарић први пут у јавности после притвора: Почело саслушање сведока сарадника
Нова 04.05.2022
Дарко Шарић, који је ухапшен 14. априла, данас се први пут појавио у јавности и то пред Апелационим судом који је отворио другостепени поступак у предмету који је против Шарића и осталих оптужених вођен због шверца 5,7 тона… »
Очи у очи са сведоком сарадником: Дарко Шарић први пут у јавности после хапшења, наставља се суђење за шверц 5,7 тона…
Блиц 04.05.2022
Дарко Шарић, који је ухапшен 14. априла, данас се први пут појавио у јавности и то пред Апелационим судом који је отворио другостепени поступак у предмету који је против Шарића и осталих оптужених вођен због шверца 5,7 тона… »
Вести дана »
Наставља се рат појединих дела власти и ТОК-а: Селаковић каже да није дошао на саслушање јер је имао паметнија посла
Данас пре 21 минутајош 31 повезана
Нови детаљ случаја "Обрадовић": ЖОЦ се пожалио на здравствено стање
Б92 пре 11 минутајош 64 повезане
Колике ће бити пензије после повишице и кад стижу увећани чекови: ПИО фонд изнео рачуницу
НИН пре 35 минутајош 19 повезаних