Povezane vesti

Dobio sam usb sa dokazima srpske policije protiv nas: Svedok-saradnik otkrio kako su organizovali šverc droge u Argentini

Dobio sam usb sa dokazima srpske policije protiv nas: Svedok-saradnik otkrio kako su organizovali šverc droge u Argentini

Kurir 04.05.2022
Draško Vuković, svedok saradnik u postupku koji se vodi protiv Darka Šarića i ostalih okrivljenih za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu, izneo je danas u svom svedočenju kako je izgledala organizacija posla njihove grupe Vuković je… »
Šarić lično ispitivao svedoka saradnika

Šarić lično ispitivao svedoka saradnika

RTV 04.05.2022
BEOGRAD - Darko Šarić, optužen za organizovanje kriminalne grupe za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu ispitivao je danas lično svedoka saradnika Draška Vukovića. Šarić je Vukovića pitao da li je on nekada njemu… »
Šarić ispitivao svedoka: Da li sam Vas ja poslao u Južnu Ameriku?

Šarić ispitivao svedoka: Da li sam Vas ja poslao u Južnu Ameriku?

Nova 04.05.2022
Darko Šarić danas je pred Apelacionim sudom u Beogradu iskoristio svoje zakonsko pravo i postavljao je pitanja Drašku Vukoviću, svedoku saradniku u drugostepenom postupku koji se vodi protiv Šarićeve grupe zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne… »
Šarić lično ispitivao svedoka saradnika: Vukovića pitao za kokain iz Balkanskog ratnika evo celog razgovora iz sudnice

Šarić lično ispitivao svedoka saradnika: Vukovića pitao za kokain iz Balkanskog ratnika evo celog razgovora iz sudnice

Kurir 04.05.2022
Darko Šarić, koji je u pritvoru od 14. aprila iskoristio je danas svoje pravo da pred Apelacionim sudom postavi pitanja svedoku saradniku tužilaštva Drašku Vukoviću. Vuković je prethodno priznao da je on bio glavni za nabavku droge u Južnoj… »
"Drogu su preuzimali kapetan i mornari": Darko Šarić pred sudom ispitivao svedoka-saradnika koji je ispričao sve o švercu…

"Drogu su preuzimali kapetan i mornari": Darko Šarić pred sudom ispitivao svedoka-saradnika koji je ispričao sve o švercu…

Blic 04.05.2022
Darko Šarić danas je pred Apelacionim sudom u Beogradu iskoristio svoje zakonsko pravo i postavljao je pitanja Drašku Vukoviću, svedoku-saradniku u drugostepenom postupku koji se vodi protiv Šarićeve grupe zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne… »
Nastavljen drugostepeni pretres u postupku protiv Darka Šarića: Šta je rekao svedok saradnik?

Nastavljen drugostepeni pretres u postupku protiv Darka Šarića: Šta je rekao svedok saradnik?

Euronews 04.05.2022
Pred Apelacionim sudom u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka saradnika Draška Vukovića nastavljen drugostepeni pretres u postupku protiv Darka Šarića optuženog za organizovanje kriminalne grupe za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske… »
"Drogu smo ubacivali na gumene čamce, pa je kod Argentine ukrcavali na brod": Svedok-saradnik otkriva kako je Šarićeva grupa…

"Drogu smo ubacivali na gumene čamce, pa je kod Argentine ukrcavali na brod": Svedok-saradnik otkriva kako je Šarićeva grupa…

Blic 04.05.2022
Draško Vuković, svedok saradnik i u drugostepenom postupku koji se vodi pred Apelacionim sudom protiv grupe Darka Šarića i ostalih optuženih za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu, svedoči danas pred sudom i u svom svedočenju… »
Svedok saradnik u postupku protiv Šarića: Kupovao sam drogu od Kolumbijaca i slao je u Evropu, kajem se hoću da priznam sve

Svedok saradnik u postupku protiv Šarića: Kupovao sam drogu od Kolumbijaca i slao je u Evropu, kajem se hoću da priznam sve

Kurir 04.05.2022
Svedok saradnik Draško Vuković priznao je danas pred Apelacionim sudom u Beogradu da je on lično kupovao drogu od Kolumbijaca tokom boravka u Južnoj Americi i slao je u Evropu, ali je naveo da sa Darkom Šarićem "nikada nije ništa radio". Na pitanje… »
Šarića video u diskoteci u Pljevljima: Šta je svedok saradnik pričao u sudu

Šarića video u diskoteci u Pljevljima: Šta je svedok saradnik pričao u sudu

Nova 04.05.2022
Pred Apelacionim sudom u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka saradnika Draška Vukovića nastavljen drugostepeni pretres u postupku protiv Darka Šarića optuženog za organizovanje kriminalne grupe za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Latinske… »
"Kupovao sam kokain od Kolumbijaca i slao u Evropu": Saslušan svedok saradnik u postupku protiv Darka Šarića

"Kupovao sam kokain od Kolumbijaca i slao u Evropu": Saslušan svedok saradnik u postupku protiv Darka Šarića

Telegraf 04.05.2022
"Pokajao sam se, hteo sam da priznam sve, da dobijem drugu šansu" Svedok saradnik Draško Vuković priznao je danas pred Apelacionim sudom u Beogradu da je on lično kupovao drogu od Kolumbijaca tokom boravka u Južnoj Americi i slao je u Evropu, ali je… »
Šarić prvi put u javnosti posle pritvora: Počelo saslušanje svedoka saradnika

Šarić prvi put u javnosti posle pritvora: Počelo saslušanje svedoka saradnika

Nova 04.05.2022
Darko Šarić, koji je uhapšen 14. aprila, danas se prvi put pojavio u javnosti i to pred Apelacionim sudom koji je otvorio drugostepeni postupak u predmetu koji je protiv Šarića i ostalih optuženih vođen zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne… »
Oči u oči sa svedokom saradnikom: Darko Šarić prvi put u javnosti posle hapšenja, nastavlja se suđenje za šverc 5,7 tona…

Oči u oči sa svedokom saradnikom: Darko Šarić prvi put u javnosti posle hapšenja, nastavlja se suđenje za šverc 5,7 tona…

Blic 04.05.2022
Darko Šarić, koji je uhapšen 14. aprila, danas se prvi put pojavio u javnosti i to pred Apelacionim sudom koji je otvorio drugostepeni postupak u predmetu koji je protiv Šarića i ostalih optuženih vođen zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne… »

Vesti dana »