Povezane vesti
Uhapšen lopov koji je iz šanka kafića na Vračaru ukrao novčanik: Osumnjičen da je i ranije harao po lokalima
Telegraf 04.05.2022
Uhapšen je zbog posedovanja heroina i više krađa. Arsim H. (40) iz Kosovske Mitrovice, uhapšen je zbog posedovanja heroina i više krađa. On je između ostalog osumnjičen i da je kao gost kafea Kissmme u Južnom bulevaru iz šanka ukrao novčanik, saznaje… »
"Ukrao je: 10.000 dinara, ja isto toliko dajem onom ko ga prepozna" Vlasnik kafića iz kojeg je lopov odneo novčanik ogorčen…
Blic 03.05.2022
Gost kafea Kissmme u Južnom bulevaru u Beogradu iskoristio je trenutak kada u lokalu nije bilo nikoga, odnosno kada je konobarica izašla u baštu da usluži druge, te je otišao do šanka i ukrao novčanik. Lopov je sedeo sam u kafiću, i pomno pratio kretanje… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 23 minutajoš 117 povezanih
"Ne izlazite na kišu, ne jedite jagode i zelenu salatu!" Ćutanje, pa panika: Kako su građani Jugoslavije tek petog dana upozoreni na nuklearnu katastrofu u Černobilju
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih
(Poluvreme) Zvezda zna šta želi, a želi da titulu obezbedi u večitom derbiju: Crveno-beli vode minimalnim rezultatom, ali moglo je to da bude ubedljivije!
Hot sport pre 28 minutajoš 22 povezane
Šok za Minesotu, potvrđene crne slutnje koje bi mogle da Denver poguraju ka čudesnom preokretu
Nova pre 1 satjoš 41 povezana