Повезане вести

Држао сам крвавог сина на рукама: Неверица у Врању после покушаја убиства медицинског техничара

Држао сам крвавог сина на рукама: Неверица у Врању после покушаја убиства медицинског техничара

Курир 04.05.2022
Немили догађај у коме је у уторак попвређен медицински техничар Зоран Милошевић оставио је у недоумици све у Дрварској улици у Врању. Његов отац Бора Милошевић каже да ни сам не зна шта се догодило, али да не може да избаци из… »
"Држао сам крвавог сина на рукама": Исповест оца младића који је осам пута убоден ножем у Врању

"Држао сам крвавог сина на рукама": Исповест оца младића који је осам пута убоден ножем у Врању

Блиц 04.05.2022
Медицински техничар Зоран Милошевић избоден је у уторак у Дрварској улици у Врању, а његов отац Бора Милишевић каже да не зна шта се догодило, али да не може да избаци из главе слику како на рукама држи крвавог сина. Он додаје… »
У глави ми слика како држим крвавог сина: Огласио се отац избоденог Врањанца

У глави ми слика како држим крвавог сина: Огласио се отац избоденог Врањанца

Нова 04.05.2022
Немили догађај у коме је у уторак попвређен медицински техничар Зоран Милошевић оставио је у недоумици све у Дрварској улици у Врању. Како је неко могао да насрне на човека о коме сви имају само речи хвале? Његов отац Бора… »

Вести дана »