Повезане вести

Барбара први пут након раскида са Дарком Лазићем: Још увек га волим ВИДЕО

Барбара први пут након раскида са Дарком Лазићем: Још увек га волим ВИДЕО

Нова 04.05.2022
Певачица Барбара Бобак припрема нови спот, а тим поводом је проговорила и о вези и раскиду са Дарком Лазићем. Након што је Лазић приведен због низа прекршаја у саобраћају, Барбара је открила да су они на своју везу ставили тачку… »
Замало да нас убије! Гастоз открио како је упознао Дарка Лазића, а оно што се тада догодило у Паризу могло је да их кошта…

Замало да нас убије! Гастоз открио како је упознао Дарка Лазића, а оно што се тада догодило у Паризу могло је да их кошта…

Курир 04.05.2022
Репер Ненад Маринковић Гастоз испричао је како је протекао његов први сусрет са Дарком Лазићем у Паризу, док је још снимао на Јутјубу. - Први пут кад сам слушао Дарка Лазића у Паризу, ја сам тад снимао клипове за Јутјуб… »
"И даље је волим": Дарко Лазић проговорио о Барбари и раскиду: "Велики сам емотивац, није лако"

"И даље је волим": Дарко Лазић проговорио о Барбари и раскиду: "Велики сам емотивац, није лако"

Блиц 04.05.2022
Фолкер Дарко Лазић недавно је приведен због пребрзе вожње и због тога што је установљено да је возио у алкохолисаном стању, а онда је у медије процурела информација да је дошло до раскида између њега и његове девојке Барбаре… »

Вести дана »