Povezane vesti
"Neka uzmu sve te: 'novce' koje su 'našli'" Rasim Ljajić o navodima koji se se pojavili posle nesreće: To nije plasirano…
Blic 04.05.2022
Još imam jake bolove zbog preloma, nagnječenja i bukvalno ne postoji deo tela koji nije povređen, rekao je Rasim Ljajić, lider SDP-a Srbije. Podsećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se desila 10. aprila poginuo je njegov stranački kolega i prijatelj Branko… »
Rasim Ljajić posle saobraćajke: Neka mi uzmu sve te milione koje su „našli“
Nova 04.05.2022
Lider SDP oglasio se posle pisanja medija da je pored njegovog slupanog automobila u saobraćajnoj nesreći čiji je akter nedavno bio pronađeno dva miliona evra u torbi. „Neka uzmu sve te novce koje su našli. Nije slučajno da se pusti ta vest dok se neko… »
Ničeg se ne sećam sem da sam ušao u auto Rasim o nesreći! Zatekli ga kako sedi pored prevrnutih kola, ne zna se kako se tu…
Kurir 04.05.2022
BEOGRAD - Rasim Ljajić, lider SDP-a, koji je 10. aprila doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja a u kojoj je poginuo njegov prijatelj i kolega Branko Gogić, otkrio je kako mu ide oporavak obzirom da je pušten na kućno lečenje. - Trenutno sam na… »
Ljajić: Neka uzmu sve te novce koje su "našli", isteraću taj slučaj do kraja
Telegraf 04.05.2022
Vučić me je obišao, drugi lideri stranaka iz Sandžaka me nisu kontaktirali - rekao Ljajić. - Neka uzmu sve te novce koje su našli. Nije slučajno da se pusti ta vest dok se neko bori za život. Ja ću ovaj slučaj isterati do kraja i imam motiv da raščistim… »
Vesti dana »
Ko stoji iza kompanije za koju mnogi veruju da će kupiti NIS? Posluju više od pola veka, jedni su od najvećih svetskih proizvođača nafte
Kurir pre 29 minutajoš 68 povezanih
„Opasnost mnogo šira od samog Generalštaba — udar na čitav sistem zaštite i na kulturno pamćenje Beograda“: Estela Radonjić Živkov za Danas
Danas pre 4 satijoš 17 povezanih
Putinov propagandista ili ključ za mir u Ukrajini: Ko je diplomata Kiril Dmitrijev
BBC News pre 3 satajoš 78 povezanih
Završen hitan sastanak lidera Evrope sa Zelenskim: Panična reakcija zbog američko-ruskog mirovnog plana, evo šta su se dogovorili
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih
Ponavlja se suđenje roditeljima dečaka koji je izvršio masakr u Ribnikaru: Apelacioni sud ukinuo deo presude Vladimiru i Miljani Kecmanović
Nova pre 44 minutajoš 20 povezanih