Povezane vesti

"Neka uzmu sve te: 'novce' koje su 'našli'" Rasim Ljajić o navodima koji se se pojavili posle nesreće: To nije plasirano…

"Neka uzmu sve te: 'novce' koje su 'našli'" Rasim Ljajić o navodima koji se se pojavili posle nesreće: To nije plasirano…

Blic 04.05.2022
Još imam jake bolove zbog preloma, nagnječenja i bukvalno ne postoji deo tela koji nije povređen, rekao je Rasim Ljajić, lider SDP-a Srbije. Podsećamo, u saobraćajnoj nesreći koja se desila 10. aprila poginuo je njegov stranački kolega i prijatelj… »
Rasim Ljajić posle saobraćajke: Neka mi uzmu sve te milione koje su „našli“

Rasim Ljajić posle saobraćajke: Neka mi uzmu sve te milione koje su „našli“

Nova 04.05.2022
Lider SDP oglasio se posle pisanja medija da je pored njegovog slupanog automobila u saobraćajnoj nesreći čiji je akter nedavno bio pronađeno dva miliona evra u torbi. „Neka uzmu sve te novce koje su našli. Nije slučajno da se pusti ta vest dok se… »
Ničeg se ne sećam sem da sam ušao u auto Rasim o nesreći! Zatekli ga kako sedi pored prevrnutih kola, ne zna se kako se tu…

Ničeg se ne sećam sem da sam ušao u auto Rasim o nesreći! Zatekli ga kako sedi pored prevrnutih kola, ne zna se kako se tu…

Kurir 04.05.2022
BEOGRAD - Rasim Ljajić, lider SDP-a, koji je 10. aprila doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja a u kojoj je poginuo njegov prijatelj i kolega Branko Gogić, otkrio je kako mu ide oporavak obzirom da je pušten na kućno lečenje. - Trenutno… »
Ljajić: Neka uzmu sve te novce koje su "našli", isteraću taj slučaj do kraja

Ljajić: Neka uzmu sve te novce koje su "našli", isteraću taj slučaj do kraja

Telegraf 04.05.2022
Vučić me je obišao, drugi lideri stranaka iz Sandžaka me nisu kontaktirali - rekao Ljajić. - Neka uzmu sve te novce koje su našli. Nije slučajno da se pusti ta vest dok se neko bori za život. Ja ću ovaj slučaj isterati do kraja i imam motiv da… »

Vesti dana »