Повезане вести
"Нека узму све те: 'новце' које су 'нашли'" Расим Љајић о наводима који се се појавили после несреће: То није пласирано…
Блиц 04.05.2022
Још имам јаке болове због прелома, нагњечења и буквално не постоји део тела који није повређен, рекао је Расим Љајић, лидер СДП-а Србије. Подсећамо, у саобраћајној несрећи која се десила 10. априла погинуо је његов страначки… »
Расим Љајић после саобраћајке: Нека ми узму све те милионе које су „нашли“
Нова 04.05.2022
Лидер СДП огласио се после писања медија да је поред његовог слупаног аутомобила у саобраћајној несрећи чији је актер недавно био пронађено два милиона евра у торби. „Нека узму све те новце које су нашли. Није случајно да се… »
Ничег се не сећам сем да сам ушао у ауто Расим о несрећи! Затекли га како седи поред преврнутих кола, не зна се како се ту…
Курир 04.05.2022
БЕОГРАД - Расим Љајић, лидер СДП-а, који је 10. априла доживео тешку саобраћајну несрећу код Ражња а у којој је погинуо његов пријатељ и колега Бранко Гогић, открио је како му иде опоравак обзиром да је пуштен на кућно… »
Љајић: Нека узму све те новце које су "нашли", истераћу тај случај до краја
Телеграф 04.05.2022
Вучић ме је обишао, други лидери странака из Санџака ме нису контактирали - рекао Љајић. - Нека узму све те новце које су нашли. Није случајно да се пусти та вест док се неко бори за живот. Ја ћу овај случај истерати до краја и… »
Вести дана »

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Нато покреће мисију "Источна стража": Снажан одговор на улазак руских дронова у европски ваздушни простор
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Оборен рекорд! У Јапану скоро 100.000 стогодишњака: Жене дуговечније и бројније
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

Временска прогноза за 13. септембар: Сунчано и топло, понегде краткотрајна киша
Мондо пре 41 минутајош 3 повезане