Povezane vesti
Zlata Petrović o prostituciji: Ne zanima me ko šta radi, nego kakav je ko čovek
Nova 04.05.2022
Pevačica se dotakla mnogih tema, te otkrila da se jako potresla kada je njen sin Jovan Pejić postao žrtva Fejsbuk prevare, ali je pričala i o odnosu sa Đanijem i njegovom suprugom, elitnoj prostituciji i da planovima za kupovinu grobnog mesta. Sin… »
Devizna penzija će mi biti džeparac! Zlata otkrila sumu i sve o testamentu - "Kupovina grobnog mesta je počela od mene"
Mondo 04.05.2022
Pevačica Zlata Petrović otkrila je da li je napisala testament, kolika će joj biti austrijska penzija i da li se Đani naljutio što nije bila na proslavi rođenja njegovog unuka. Pevačica Zlata Petrović otkrila je da li je napisala testament, kolika… »
Šok intervju zlate Petrović! Kupuje grobno mesto, spomenula testament, sina Jovana i otkrila kolika će joj biti devizna…
Kurir 04.05.2022
Zlata Petrović mnogo se potresla što je njen mladi sin Jovan postao žrtva prevare na Fejsbuku! Pevačica otkriva za Star šta je sada najviše muči i kako je danima plakala kada je saznala da Đanijeva žena Slađa ima rak. Tvom sinu Jovanu su… »
Vesti dana »
Dignuti NATO avioni na božićno jutro zbog rusa! Moskva pokrenula masovni raketni napad na gradove širom Ukrajine, poleteli strateški bombarderi (video)
Kurir pre 36 minutajoš 8 povezanih
Studenti Pravnog fakulteta danas predaju pisma Zagorki Dolovac, pozivaju kolege da im se pridruže
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih