Повезане вести
Злата Петровић о проституцији: Не занима ме ко шта ради, него какав је ко човек
Нова 04.05.2022
Певачица се дотакла многих тема, те открила да се јако потресла када је њен син Јован Пејић постао жртва Фејсбук преваре, али је причала и о односу са Ђанијем и његовом супругом, елитној проституцији и да плановима за куповину… »
Девизна пензија ће ми бити џепарац! Злата открила суму и све о тестаменту - "Куповина гробног места је почела од мене"
Мондо 04.05.2022
Певачица Злата Петровић открила је да ли је написала тестамент, колика ће јој бити аустријска пензија и да ли се Ђани наљутио што није била на прослави рођења његовог унука. Певачица Злата Петровић открила је да ли је написала… »
Шок интервју злате Петровић! Купује гробно место, споменула тестамент, сина Јована и открила колика ће јој бити девизна пензија…
Курир 04.05.2022
Злата Петровић много се потресла што је њен млади син Јован постао жртва преваре на Фејсбуку! Певачица открива за Стар шта је сада највише мучи и како је данима плакала када је сазнала да Ђанијева жена Слађа има рак. Твом сину… »
Вести дана »
Трамп оштро о Зеленском: "Одличан трговац" – узео 350 милијарди долара, а изгубио четвртину земље
Вечерње новости пре 26 минутајош 28 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 51 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних