Povezane vesti
Matičar je došao pijan, a njemu su ukrali kola! Na venčanju Jelene Bačić Alimpić niz skandala - "Pala mi je klapna"
Mondo 04.05.2022
Dan koji je većini žena jedan od najsrećnijih u životu, voditeljki i spisateljici Jeleni Bačić Alipić nije ostao u lepom sećanju zbog niza skandala koji su se dogodili. Dan koji je većini žena jedan od najsrećnijih u životu, voditeljki i… »
"To je bio dan iz pakla": Svadba Jelene Bačić Alimpić je protekla sa nizom skandala: "Matičar je došao pijan, desila se i…
Blic 04.05.2022
Venčanje Jelene Bačić Alimpić i njenog supruga Miroslava prošlo je u senci niza skandala, međutim, dešavanja tog dana nisu uspela da naruše njihovu bračnu sreću koja traje decenijama. Svog supruga Jelena Bačić upoznala je na sudu, a zgodni… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 24 minutajoš 1 povezana