Povezane vesti
FOTO: Počelo oslikavanje pokretnog murala na Trgu slobode
Moj Novi Sad 04.05.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od… »
Na Trgu slobode niče pokretni mural kao vizija zajedničke budućnosti evropske zajednice
Blic 04.05.2022
Povodom inicijative "Nacrtaj mi budućnost Evrope" koja se održava u Novom Sadu, ovogodišnjoj Evropskoj prestonici kulture, žiri je krajem marta zvanično objavio imena osam mladih umetnika koji će zajedno kreirati pokretni mural u Novom Sadu u periodu od… »
Vesti dana »
MUP: Vanredna situacija u 11 opština i gradova u Srbiji, do sada evakuisano ukupno 37 ljudi
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 33 povezane
Maduro poslao prvu poruku iz zatvora u Njujorku! Obratio se narodu Venecuele snažnim rečima! Hiljade ljudi maršira Karakasom tražeći njegovu slobodu!
Kurir pre 26 minutajoš 6 povezanih
Veliko iznenađenje: Srbija slavila tek na peterce protiv autsajdera na startu Evropskog prvenstva
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih
VIDEO Pripadao Nikolasu Kejdžu: Strip u kom se prvi put pojavljuje Supermen prodat za rekordni iznos
Radio 021 pre 42 minutajoš 1 povezana