Povezane vesti
I moj čukundeda je ubijao Britance i Francuze na Krimu Potomak Lava Tolstoja šokirao: Staćemo kada stignemo do granice sa…
Kurir 04.05.2022
Ruski političar, potomak slavnog pisca Lava Nikolajeviča Tolstoja, hvali se da je njegov čukundeda u 19. veku "poklao" britanske i francuske trupe na Krimu, insistirajući da Moskva neće prekinuti rat u Ukrajini dok ne dođe do poljske granice. Pjotr… »
Šok izjave ruskog političara - "idemo do poljske!" Potomak slavnog pisca poručio - i moj čukundeda je klao na Krimu!
Mondo 04.05.2022
Političar Pjotr Tolstoj, potomak pisca svetskog klasika ruskog realizma "Rat i mir", u svom intervjuu je veličao rat u Ukrajini. Političar Pjotr Tolstoj, potomak pisca svetskog klasika ruskog realizma "Rat i mir", u svom intervjuu je veličao rat u… »
Vesti dana »
Komemorativnim skupovima i parastosima obeleženo godinu dana od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTS pre 4 satijoš 8 povezanih
SVETSKI MEDIJI: Policijska brutalnost podstakla je proteste
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 12 povezanih
Dmitrijev: Napad nožem u Britaniji još jedan primer neuspele imigracione politike
Euronews pre 2 minutajoš 19 povezanih
Svečano otvoren Veliki egipatski muzej: Prisustvovalo skoro 80 delegacija iz sveta
Telegraf pre 2 satajoš 5 povezanih