Povezane vesti
Dušica otkrila jezive detalje noći kada je Lazić uhapšen: Nije imao gde da spava! Ispada da mu je neko od nas sipao kokain…
Kurir 04.05.2022
Pevačica Dušica Grabović otkrila je da je sa Darkom Lazićem bila na rođendanskoj proslavi boksera Marka Nikolića, nakon koje je folker priveden zbog bahate vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika, tačnije kokaina. Kako Dušica Grabović tvrdi za… »
"Darko me je pozvao pred hapšenje": Dušica je ugovarala prostituciju, a sad je progovorila o Lazićevom divljanju: "Tokom…
Blic 03.05.2022
Pevačica Dušica Grabović bila je u društvu Darka Lazića na jednoj rođendanskoj žurki, posle koje je pevač priveden zbog prekoračenja brzine, pod dejstvom alkohola i droge. - Došla sam sama, ali tu su moje sve kolege bile. Darko je došao oko… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Danas pre 58 minutajoš 24 povezane
Najslabija partija Jokića od početka sezone: Denver ubedljivo poražen pred svojim navijačima (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Beta pre 52 minutajoš 6 povezanih
Brnabić: Opozicija želi građanski rat, vlast želi rad i prosperitet za sve građane
RTV pre 28 minutajoš 5 povezanih