Повезане вести
Оженио сам се холограмом, сада имам велики проблем у браку! Жена више не прича са мном, ево шта се догодило! (видео)
Мондо 04.05.2022
Јапанац се оженио холограмом и сада више не разговарају! Јапанац се оженио холограмом и сада више не разговарају! Јапанац који се оженио холограмом певачице пре четири године сада пати јер каже да више не може да комуницира са… »
Ни брак са холограмом није песма, Јапанац више не разговара са својом виртуелном супругом
РТС 04.05.2022
Акихико Кондо, Јапанац који се 2018. године оженио холограмом виртуелне поп звезде Хатсуне Мику, открио је да више не може да разговара са супругом. Упркос томе што њихов брак није званично признала јапанска власт, Кондо је… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана