Povezane vesti
Kredit je najbolje uzeti kada želite, a ne kada morate
RTS 05.05.2022
Ukoliko ste zaključili da vam je kredit neophodan, savet je da se, pre nego što odete u banku, prethodno informišete o osnovnim stvarima. Dušan Uzelac, direktor portala "Kamatica" kaže za Jutarnji program Radio Beograda 1, da je podizanje kredita isto… »
Kada je najbolje uzeti kredit? Stručnjak otkrio i kako će banke pokušati da vas prevare, na 3 brojke obratite pažnju!
Mondo 05.05.2022
Kada je najbolje uzeti kredit i šta su najvažnije stvari koje morate da znate, objašnjava Dušan Uzelac iz "Kamatice". Kada je najbolje uzeti kredit i šta su najvažnije stvari koje morate da znate, objašnjava Dušan Uzelac iz "Kamatice". Želite da uzmete… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 8 minutajoš 35 povezanih

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

RHMZ izdao upozorenje: Večeras ponovo pljuskovi i grmljavina
Glas Zaječara pre 1 satjoš 55 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 33 minutajoš 26 povezanih