Повезане вести
Барбара открила прави разлог раскида са лазићем: Нису ми сметали његови пороци, нешто друго је у питању нисам тужна због…
Курир 05.05.2022
Барбара Бобак једно је од лица које ових дана најчешће виђамо на насловним странама новина. Она је певачица, али и сада већ бивша девојка Дарка Лазића. Екипа Курир телевизије била је на снимању спота за њену нову песму што је… »
Дарко и ја смо пили заједно! Барбара открила да ли је било физичког насиља: "Сад може било која да буде с њим" (видео)
Мондо 05.05.2022
Дарко Лазић и Барбара Бобак су недавно раскинули, а певач је након привођења због бахате вожње у алкохолисаном стању изјавио да је "лечио тугу алкохолом". Дарко Лазић и Барбара Бобак су недавно раскинули, а певач је након… »
Велика исповест барбаре Бобак о Дарку Лазићу: Признаје да су се опијали заједно, а ево да ли је било физичког насиља и да ли…
Блиц 04.05.2022
Певачица Барбара Бобак одлучила је да отвори душу о бившем партнеру Дарку Лазићу, који је недавно хапшен због бахате вожње под дејством кокаина. - Узбуђена сам, имам нову песму, мислим да сам направила добар пројекат. Сад сам… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 48 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 31 повезана