Povezane vesti
Vučić sa nemačkom ministarkom odbrane: Bićemo pouzdan saveznik Nemačke, bez nje Srbija ne bi ni preživela
RTV 05.05.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas posle razgovora sa nemačkom ministarkom odbrane Kristine Lambreht da bez Nemačke ne možemo, ne samo da napredujemo, već da ne možemo ni da preživimo, te da će nam je u ovakvoj… »
Vučić posle sastanka sa nemačkom ministarkom odbrane: Imali smo sadržajne i otvorene razgovore! Srbija čuva mir i…
Kurir 05.05.2022
Nemačka ministarka odbrane Kristine Lambreht boravi danas u Beogradu i sastala se s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. - Imali smo sadržajne, otvorene i iskrene razgovore i čini mi se da angažman koji Nemačka pokazuje za region Zapadnog… »
Vesti dana »

Dačić: Uređaj koji je na fotografijama u medijima može da se koristi kao zvučni top, ali nije za to korišćen
Danas pre 18 minutajoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 17 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 23 minutajoš 42 povezane