Povezane vesti
Glumac Zoran Ćosić predstavio svoju prvu knjigu poezije u Mionici
Valjevska posla 05.05.2022
– Ovo veče je, pored promocije knjige koja je nedavno izašla, izraz moje zahvalnosti zavičaju. Moj zavičaj je sve ove godine bio sa mnom. Osećao sam ljubav i podršku mojih Mioničana u svakom trenutku svog bivstvovanja i želeo sam da vam se uz pomoć… »
Glumac Zoran Ćosić predstavio svoju prvu knjigu poezije u Mionici
Patak online 05.05.2022
MIONICA- Poznati pozorišni, televizijski i filmski glumac Zoran Ćosić, koji je rođen u Mionici, predstavio je svojim sugrađanima knjigu poezije „Iverje i okrajci“ u velikoj sali Kulturnog centra. Mionička publika, velikim aplauzom pozdravila je svog… »
Vesti dana »
RHMZ upozorava: Magla, niska oblačnost i temperaturni rolerkoster širom Srbije, evo kakvo vreme nas čeka u narednim danima
Dnevnik pre 10 minutajoš 8 povezanih
Vučić na prikazu vojne tehnike u Nišu: “Za nekoliko godina imaćemo na desetine hiljada dronova-kamikaza“, Srbija najverovatnije raspolaže sa planirajućim vođenim avio-bombama
Tango Six pre 4 minutajoš 1 povezana
DANAS POČINJE VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U SRBIJI: Alkohol i droga pod pojačanim nadzorom, kazne idu i do 150.000 dinara
Ozon pre 1 satjoš 5 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Drugi dan razgovora delegacija Ukrajine i SAD u Berlinu; Rusija tokom noći oborila 130 dronova
RTV pre 30 minutajoš 7 povezanih