Povezane vesti
Kim Katral o ulozi u „Seksu i gradu”: Velika je mudrost znati kada je dovoljno
RTS 05.05.2022
Glumica Kim Katral, poznata po ulozi čuvene Samante u seriji „Seks i grad”, osvrnula se na svoj odnos sa kolegama iz ove popularne i kultne serije. U svom intervjuu za Varajeti (Variety), ispričala je da nikada nije dobila poziv da glumi u novim… »
Nikada me nisu ni pitali da glumim u nastavku: Čuvena Samanta konačno otkrila istinu koju je ceo svet nagađao
Večernje novosti 05.05.2022
KIM Katral, svetskoj javnosti najpoznatija po ulozi Samante DŽons u "Seksu i gradu", progovorila je o odnosu s koleginicama iz kultne serije. Foto: AP Photo U intervjuu za Variety priznala je da nikad nije dobila poziv za učestvovanje u novim epizodama… »
Samanta odbila „Seks i grad“ zbog eksplicitnih slika Mirandinog sina tinejdžera
Nova 05.05.2022
Glumica Kim Katral, koja se proslavila ulogom samante u hit seriji "Seks i grad" potvrdila je ranije navode da joj se nije dopao zaplet planiranog trećeg filma o Njujorčankama. Kim je dugo odbijala da govori o razlozima zbog kojih više nije deo čuvene… »
Vesti dana »

Student DIF-a iz Novog Sada: Apsurdno je tvrditi da smo mi napali policiju (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 42 minutajoš 67 povezanih

Policijska brigada i građani se povlače sa Bulevara kod Pionirskog parka (VIDEO)
Insajder pre 59 minutajoš 38 povezanih