Povezane vesti
Jakšić: Vučić je talac sopstvene politike, Srbija kao u vreme Informbiroa
Radio 021 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo. Po rečima Jakšića, Vučić je postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. "Ovo je… »
Jakšić: Vučić je talac svoje politike, Srbija na raskršću kao 1948.
N1 Info 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo i postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. Ovo je trenutak raskršća, kao u vreme… »
Jakšić: Vučić je talac svoje politike, Srbija na raskršću kao 1948.
Nova 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo i postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. Ovo je trenutak raskršća, kao u vreme… »
Vesti dana »
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Nova ekonomija pre 1 satjoš 25 povezanih
Tužilaštvo pokrenulo istragu zbog objava o navodnim incidentima na Music Week-u
City magazine pre 1 satjoš 41 povezana
Predsednik Irana: Katar će osloboditi šest milijardi dolara zamrznute iranske imovine
N1 Info pre 1 satjoš 30 povezanih
EPS upozorio na prevaru: Kruže lažne SMS poruke sa sumnjivim linkovima, ne nasedajte FOTO
Nova pre 24 minutajoš 23 povezane
RHMZ upalio crveni meteoalarm za gotovo celu Srbiju: Evo kada nam konačno stiže osveženje
Mondo pre 59 minutajoš 25 povezanih