Povezane vesti
Jakšić: Vučić je talac sopstvene politike, Srbija kao u vreme Informbiroa
Radio 021 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo. Po rečima Jakšića, Vučić je postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. "Ovo je… »
Jakšić: Vučić je talac svoje politike, Srbija na raskršću kao 1948.
N1 Info 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo i postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. Ovo je trenutak raskršća, kao u vreme… »
Jakšić: Vučić je talac svoje politike, Srbija na raskršću kao 1948.
Nova 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo i postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. Ovo je trenutak raskršća, kao u vreme… »
Vesti dana »

Ključni grad u Ukrajini razoren borbama: Putin tvrdi da je "oslobođen", Kijev optužuje Moskvu da laže
Mondo pre 28 minutajoš 29 povezanih

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, a osumnjičen i Vesić
BBC News pre 28 minutajoš 219 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
Južne vesti pre 43 minutajoš 93 povezane

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 4 satijoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih