Povezane vesti
Jakšić: Vučić je talac sopstvene politike, Srbija kao u vreme Informbiroa
Radio 021 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo. Po rečima Jakšića, Vučić je postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. "Ovo je… »
Jakšić: Vučić je talac svoje politike, Srbija na raskršću kao 1948.
N1 Info 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo i postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. Ovo je trenutak raskršća, kao u vreme… »
Jakšić: Vučić je talac svoje politike, Srbija na raskršću kao 1948.
Nova 05.05.2022
Spoljnopolitički komentator Boško Jakšić ocenio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi u teškoj situaciji u koju je, kako kaže, sam sebe doveo i postao talac politike koju je vodio poslednju deceniju. Ovo je trenutak raskršća, kao u vreme… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Komemorativni skupovi širom Srbije: Kolone građana krenule prema železničkoj stanici na Prokopu, zatvorena Gazela
Nova pre 30 minutajoš 59 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ na padavine, pokrenut sistem za prenos SMS informacija građanima
RTV pre 15 minutajoš 97 povezanih

Davidovac pred Minhen poslao jaku poruku: "Ne izgledamo kao što bi trebalo, ovo nije ni period kad treba..."
Telegraf pre 10 minutajoš 31 povezana

Šta se zna o incidentima u Minhenu: Pretnja bombom zatvorila Oktoberfest, istražuje se moguća veza sa Antifom
Euronews pre 4 satijoš 47 povezanih