Повезане вести
Бајатовић о новом гасном уговору са Русијом, Михајловић о проналажењу више снабдевача
Радио 021 05.05.2022
Директор Србијагаса Душан Бајатовић очекује да ће јавност после 15. маја моћи да сазна више детаља у вези са новим уговором о снабдевању гасом који ће бити закључен са руским Гаспромом. "Имамо довољно финансијских ресурса и… »
Бајатовић: Закључићемо нови гасни уговор с Русијом
Мој Нови Сад 05.05.2022
Директор "Србијагаса" Душан Бајатовић изјавио је за Тањуг да "имамо довољно финансијских ресурса и довољно алтернатива, и мислим да ће уговор са Русима бити довољно добар и у смислу цене, да Србија не мора да брине". Он је… »
Бајатовић: Закључићемо нови гасни уговор са Русијом, сигуран сам да ће бити повољан
Еуроневс 05.05.2022
Имамо довољно финансијских ресурса и довољно алтернатива, и мислим да ће уговор са Русима бити довољно добар и у смислу цене, да Србија не мора да брине, рекао је директор Србијагаса Душан Бајатовић за Тањуг. Он је истакао да… »
Бајатовић: Гаса имамо довољно, нови уговор са Гаспромом биће добар
Н1 Инфо 05.05.2022
Директор Србијагаса Душан Бајатовић за Тањуг каже да снабдевање гасом Србије тече несметано. „Гаспром испоручује своје уговорене количине. Сада имамо више него довољне количине, пунимо складиште гаса Банатски двор пуним… »
Вести дана »
Јокићу полувреме довољно, тата Лука славио уз трипл-дабл!
Спортске.нет пре 21 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних