Povezane vesti
Činimo sve kako bismo zaustavili rat Lukašenko: Ukrajina provocira Rusiju
Kurir 05.05.2022
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je danas za AP da njegova zemlja "čini sve kako bi zaustavila rat" i da Ukrajina provocira Rusiju. -Mi kategorički ne prihvatamo nikakav rat. Radimo sve da ne dođe do rata. Iskreno, pregovori između… »
Lukašenko: Činio sam sve kako bi zaustavio rat u Ukrajini
Vesti online 05.05.2022
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je “činio sve kako bi zaustavio rat u Ukrajini”. Lukašenko je u intervjuu za agenciju AP rekao da nije mislio da će ruska vojna operacija u Ukrajini “otići u ovom smeru”. – Nisam dovoljno… »
Lukašenko o ratu u Ukrajini, NATO-u, govorio o nuklearnom sukobu i miru: "Ako Putin to ne želi, vojska će reagovati!"
Mondo 05.05.2022
Predsednik Belorusije, Aleksandar Lukašenko tvrdi da će se rat u Ukrajini ubrzo završiti. Predsednik Belorusije, Aleksandar Lukašenko tvrdi da će se rat u Ukrajini ubrzo završiti. Predsednik Belorusije, dao je u četvrtak intervju za "Asošijeted pres" u… »
Lukašenko: Činio sam sve kako bih zaustavio rat u Ukrajini, nisam mislio da će otići u ovom smeru
Euronews 05.05.2022
Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je "činio sve kako bi zaustavio rat u Ukrajini". Lukašenko je u intervjuu za agenciju AP rekao da nije mislio da će ruska vojna operacija u Ukrajini "otići u ovom smeru". "Nisam dovoljno… »
Lukašenko: Činio sam sve kako bih zaustavio rat u Ukrajini
Telegraf 05.05.2022
Predsednik Belorusije je rekao da nije mislio da će ruska vojna operacija u Ukrajini "otići u ovom smeru" Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je "činio sve kako bi zaustavio rat u Ukrajini". Lukašenko je u intervjuu za agenciju… »
Vesti dana »

Srbijo, spremi se: Evo kad kreće novi toplotni talas, temperatura ide preko 35 stepeni
Pravda pre 1 satjoš 23 povezane

Vučić posle odbijanja studenata da razgovaraju: Boriću se protiv svih koji žele da unište Srbiju
Beta pre 29 minutajoš 14 povezanih

Krivična prijava protiv Bojovića i Miloševića podneta i VJT u Novom Sadu
RTV pre 2 satajoš 13 povezanih

Austrijska državna televizija: Vučić taktizira nasiljem i dijalogom, a EU ćuti
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Ulice u Beogradu prohodne: Nema gužve, prevoz po redovnom režimu za vikend
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih