Повезане вести

Јована Јеремић о афери са Милијем: Жао ми је што је он извукао дебљи крај

Јована Јеремић о афери са Милијем: Жао ми је што је он извукао дебљи крај

Вести онлине 05.05.2022
Друштвеним мрежама почели су да се шире наводи да композитор Александар Милић Мили вара супругу и то са водитељком Јованом Јеремић. Тим поводом огласила се водитељка Јована Јеремић на свом Инстаграм налогу и објаснила ко је… »
Прича се да вара жену, огласио се из Турске! Мили проговорио о "тајној преписци", одмах за њим и Јована - жао ми је...

Прича се да вара жену, огласио се из Турске! Мили проговорио о "тајној преписци", одмах за њим и Јована - жао ми је...

Мондо 05.05.2022
После хаоса због "тајне преписке" која је доспела у јавност, огласили су се и Александар Милић Мили и Јована Јеремић. После хаоса због "тајне преписке" која је доспела у јавност, огласили су се и Александар Милић Мили и Јована… »
Нова афера на естради: Мили вара супругу са Јованом Јеремић?

Нова афера на естради: Мили вара супругу са Јованом Јеремић?

Свет & Скандал 05.05.2022
Мили вара супругу Композитор Александар Милић Мили и водитељка Јована Јеремић нашли су се у центру скандала, те домаћи медији брује да је нови директор „Гранда“ варао супругу са звездом јутарњег програма телевизије Пинк. Наиме… »
"Мој Мили је млад": Огласила се Јована Јеремић након што је испливала преписка из телефона: "Направићемо човеку проблем"

"Мој Мили је млад": Огласила се Јована Јеремић након што је испливала преписка из телефона: "Направићемо човеку проблем"

Блиц 05.05.2022
Након што су се у јавности појавиле поруке, из телефона Јоване Јеремић, које је наводно слао Александар Милић Мили, водитељка се одмах огласила и изјавила да мора да заштити композитора. Како сада наводи Јована, без обзира што… »
Јована Јеремић након хаоса због преписке с Милијем: Огласила се и признала о коме се ради - "Направићемо човеку проблем"

Јована Јеремић након хаоса због преписке с Милијем: Огласила се и признала о коме се ради - "Направићемо човеку проблем"

Мондо 05.05.2022
На слици се јасно види да пише Мили, а Јована Јеремић тврди да је "њен Мили млађи". На слици се јасно види да пише Мили, а Јована Јеремић тврди да је "њен Мили млађи". Након фотографије објављене на друштвеним мрежама на којој… »

Вести дана »