Povezane vesti
Poljoprivredni sajam od 21. do 27. maja, cene ulaznica nepromenjene
Moj Novi Sad 05.05.2022
Novosadski sajam će od 21. do 27. maja dočekivati posetioce 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma. Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400… »
Na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, u Novom Sadu, cene ulaznica nepromenjene
Kurir 05.05.2022
Tokom sedam dana sajma očekuju se inovacije i raznovrsni programi. Novosadski sajam će od 21. do 27. maja dočekivati posetioce 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma. Cene pojedinačnih karata iznosiće 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400… »
Cena ulaznice za Poljoprivredni sajam ista kao prošle godine
RTV 05.05.2022
NOVI SAD - Novosadski sajam će od 21. do 27. maja dočekivati posetioce 89. međunarodnog poljoprivrednog sajma. Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana